Stoiximan Super League

Αυτόν ψάχνει ο Χιμένεθ!

Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό που έχουν αφήσει ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ και o Μίτσελ. Ανάλογα με το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής, η «Ένωση» θα κινηθεί για έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα. Δέχθηκε τη μείωση αποδοχών ο Λεονάρντο, ο οποίος θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ.

Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό που έχουν αφήσει ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ και o Μίτσελ. Ανάλογα με το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής, η «Ένωση» θα κινηθεί για έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναζητά στην ισπανική αγορά (που γνωρίζει και με τις γνωριμίες του μπορεί να φέρει) έναν παίκτη που θα είναι σε θέση να «κόβει» την μπάλα πριν εκείνη φτάσει στους αμυντικούς και ταυτόχρονα θα δημιουργεί παιχνίδι για την ομάδα του.

Δηλαδή, ψάχνει για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θα κοστίσει αρκετά χρήματα στους «κιτρινόμαυρους». Όπως γράφει η «SportDay», ο Ισπανός τεχνικός «ψάχτηκε» για τον Άμπελ Γκόμεθ της Γρανάδα.

Ο 29χρονος χαφ είναι αυτό που ψάχνει ο Χιμένεθ, όμως ενημερώθηκε ότι η νεοφώτιστη στην Primera Division ομάδα δεν τον παραχωρεί ούτε με μορφή δανεισμού. Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να σημειωθούν μετά τη Δευτέρα.

Δέχτηκε τη μείωση ο Λεονάρντο

Το επόμενο διάστημα αναμένεται ο Λεονάρντο να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η οποία του πρότεινε μείωση αποδοχών πριν από έναν μήνα. Η πρόταση της «Ένωσης» αφορούσε περικοπές της τάξεως του 30% και οι αποδοχές του Βραζιλιάνου θα είναι λιγότερες από 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ γλιτώνει τη νέα Εφορία (σ.σ.: πλέον στις ανανεώσεις συμβολαίων ισχύει νέα Εφορία 45% αντί για 20% μόνο όταν γίνεται επέκταση και όχι όταν γίνεται αναπροσαρμογή των όρων). Στόχος του 23χρονου παίκτη είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ και μια θέση στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

* Τη Δευτέρα είναι πιθανό να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Νέιθαν Μπερνς στον ΟΦΗ, αφού ο Αυστραλός θα λύσει το συμβόλαιό του (θα λάβει αποζημίωση 70.000-80.000 ευρώ) με την ΑΕΚ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x