Stoiximan Super League

Δεν παραδίνεται ο Φερέιρα…

Φανερά απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος παρουσιάζεται στους συνεργάτες του αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Πορτογάλος τεχνικός σηκώνει το βάρος των τραγικών εμφανίσεων με Οντένσε και Μακάμπι κι όπως απορρέει από το περιβάλλον του, έχει πεισμώσει και δεν σκοπεύει να παρατήσει τα όπλα.

Φανερά απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος παρουσιάζεται στους συνεργάτες του αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σηκώνει το βάρος των τραγικών εμφανίσεων με Οντένσε και Μακάμπι κι όπως απορρέει από το περιβάλλον του, έχει πεισμώσει και δεν σκοπεύει να παρατήσει τα όπλα.

«Δεν είμαστε αυτοί που περίμενα», φέρεται να λέει στους συνεργάτες του ο προπονητής του «τριφυλλιού».

«Μέχρι τώρα όλα μας πάνε στραβά. Θα γίνουμε όμως αυτοί που πρέπει και θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Είναι σαφές πως ο Φερέιρα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το βαρύ κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «πρασίνων» και αναλογίζεται σιγά- σιγά τις ευθύνες αλλά και τα προσωπικά του λάθη.

Αφού, λοιπόν, ως γνωστόν, τα έψαλλε στους ποδοσφαιριστές του μετά από την ντροπιαστική ήττα από την Μακάμπι, ήρθε και η ώρα να κάνει την αυτοκριτική του, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει το σοκ...

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x