Χάντμπολ

Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του EHF European Cup για τον Ολυμπιακό!

Πανηγυρική πρόκριση στους «8» του EHF European Cup πήρε ο Ολυμπιακός, καθώς μετά το χθεσινό 29-23 επί της Μπρίξεν, σήμερα (18/02) επιβλήθηκε 37-25 των Ιταλών στην Ηλιούπολη και τσέκαρε το «εισιτήριο»!

Στα προημιτελικά του EHF European Cup προκρίθηκε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το χθεσινό 29-23 επί της Μπρίξεν, σήμερα (18/02) ισοπέδωσαν 37-25 την ιταλική ομάδα, και πάλι στην Ηλιούπολη, και «διπλώνοντας» τις νίκες τους, τσέκαραν το «εισιτήριο» για τους «8».

Η κλήρωση της φάσης των «8» θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη Βιέννη, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και στην κληρωτίδα θα μπουν οι: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Τατράν Πρεσόφ (Σλοβακία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), Μπρέγκεντς (Αυστρία), Βάλουρ (Ισλανδία) και Κρκά (Σλοβενία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ-ΜΠΡΙΞΕΝ 37-25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Βίντα 4, Τζίμπουλας 3, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 3, Δομπρής 1, Πασσιάς 3, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα 4, Κάβτιτς 1, Μιχαηλίδης 2, Σάββας 5.

Διαιτητές: Βάνια Άντιτς-Γελένα Γιακόβλιεβιτς (Σερβία), Κόκκινη: 58:18 Ντε Ολιβέιρα, δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 1/2-0/1

Δημήτρης Τζηράς (δεξιός εξτρέμ Ολυμπιακού): «Καταφέραμε μία μεγάλη πρόκριση. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο σύλλογος περνάει στα προημιτελικά. Ημασταν πολύ σοβαροί και στα δύο παιχνίδια, δοκιμάσαμε πολλά πράγματα με τον νέο κόουτς. Προχωράμε, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας, που είναι και η Ευρώπη και το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x