Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ να ‘σαι και μη φοβάσαι!

Στην ίδια (υψηλή) πτήση θεατές. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 1-0 την SKODA Ξάνθη στην καυτή Τούμπα, χάρη σε ασύλληπτο σουτ του Βιεϊρίνια (6') και μπήκε με το «δεξί» στην Σούπερ Λίγκα. Ουσιαστική εμφάνιση από τον «Δικέφαλο», ο οποίος «φωνάζει» για το δεύτερο τέρμα του Πορτογάλου, το οποίο κακώς δεν μέτρησε. Δικαιούνται να πιστεύουν ότι άξιζαν κάτι παραπάνω οι Ακρίτες, αφού κόντραραν στα ίσια τους Θεσσαλονικείς, έχοντας και δοκάρι σε κεφαλιά του Καζάκη (36').

Στην ίδια (υψηλή) πτήση θεατές. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 1-0 την SKODA Ξάνθη στην καυτή Τούμπα, χάρη σε ασύλληπτο σουτ του Βιεϊρίνια (6') και μπήκε με το «δεξί» στην Σούπερ Λίγκα.

Ουσιαστική εμφάνιση από τον «Δικέφαλο», ο οποίος «φωνάζει» για το δεύτερο τέρμα του Πορτογάλου, το οποίο κακώς δεν μέτρησε.

Δικαιούνται να πιστεύουν ότι άξιζαν κάτι παραπάνω οι Ακρίτες, αφού κόντραραν στα ίσια τους Θεσσαλονικείς, έχοντας και δοκάρι σε κεφαλιά του Καζάκη (36').



Η τύχη ευνοεί τους ικανούς. Έτσι εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην SKODA Ξάνθη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Ικανός και τυχερός, με άνεση και στιλ μεγάλης ομάδας ήξερε τι ζητούσε και πώς να το πάρει.

Αφού ναι μεν προετοιμάστηκε και αγωνίστηκε τελικά με σημαντικές απουσίες, αλλά δεν επέτρεψε να φανούν στο γήπεδο. Με συνοχή, διάθεση και σωστή διαχείριση δυνάμεων οι παίκτες του Μπόλονι έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με παθιασμένο ξεκίνημα και ώθηση από την εξέδρα, αιφνιδίασαν τους Ακρίτες, οι οποίοι ακόμη έψαχναν τα πατήματά τους. Μια από τις γνωστές ενέργειες του Βιεϊρίνια και το top class τελείωμα του Πορτογάλου έδωσαν από νωρίς το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

Η Ξάνθη δεν τα «έβαψε μαύρα» και έψαξε άμεσα την ισοφάριση, αγγίζοντάς την σε δυο περιπτώσεις, με τον Μαλεζά να σώζει πάνω στην γραμμή σουτ του Καζάκη και τον ίδιο παίκτη με κεφαλιά να έχει δοκάρι!

Κι ενώ ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να μην επιζητά τις εντυπώσεις παρά μονάχα την ουσία δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε σε θέση βολής, άσχετα αν οι φάσεις που βγήκαν δεν αξιοποιήθηκαν.

Μια μικρή διακοπή λόγω συνθημάτων από την εξέδρα, πήγε να χαλάσει το κλίμα, ωστόσο δυο λεπτά ήταν αρκετά για να εκτονωθεί η ένταση. Ένταση που πήγε να βγάλει στο χορτάρι ο Βιεϊρίνια με νέο σουτ «κεραυνό» που κατέληξε στα δίχτυα, αλλά δεν μέτρησε με τον βοηθό να υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Αθανασιάδη.

Και ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ (ή αν προτιμάτε δυστυχώς για την Ξάνθη) σε μια από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού ο Φωτάκης «σαν από μηχανής θεός» έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Μαρσελίνιο.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι) Κρέσιτς, Μπαλάφας, Μαλεζας, Ετο, Λίνο, Φωτάκης, Αρίας (87' Τσουκαλάς), Γεωργιαδης (83' Ρομπέρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο:Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουρδάκης, Σνάουτσνερ.

SKODA Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης):Βιβιάνι, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι (85' Μάνταλος), Σουάνης (57' Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (68' Μαρκόφσκι), Βάλλας, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι.

Στον πάγκο Λυμπερόπουλος, Σταθάκης, Μάνταλος, Κομεσίδης, Γκατσολάρι.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: Τούμπα



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x