Stoiximan Super League

Προσπαθεί για Βιέιρα, ξεκαθαρίζει με Ανάκογλου

Της ύστατη προσπάθεια να ρίξει τις απαιτήσεις της Ζιλ Βιθέντε για τον Ούγκο Βιέιρα θα κάνει το τελευταίο διήμερο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα έχουν και πάλι επαφή με την πλευρά του Πανσερραϊκού για τον Δημήτρη Ανάκογλου, τη στιγμή που φαίνεται «φως στο τούνελ» με Πλεσί.

Της ύστατη προσπάθεια να ρίξει τις απαιτήσεις της Ζιλ Βιθέντε για τον Ούγκο Βιέιρα θα κάνει το τελευταίο διήμερο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός.

Ο Πορτογάλος επιθετικός θέλει να μετακομίσει στην Παιανία και να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος, ωστόσο οι απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας του δεν φαίνεται να πέφτουν. Ο Αντόνιο Φιούσα αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου στράικερ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν δίνουν οι «πράσινοι». Οι Ίβηρες θεωρούν απαραίτητο τον Βιέιρα και για το λόγο αυτόν δεν υποχωρούν, παρά το γεγονός ότι τον επόμενο χρόνο λήγει το συμβόλαιό του και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Παναθηναϊκός δίνει μέχρι 500.000, αλλά και αυτά τα χρήματα μόνο αν πουληθεί ο Πλεσί. Βέβαια είναι διαθέσιμα και τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία από την πώληση του Αλέξη Τζόρβα στην Παλέρμο, αλλά στην ΠΑΕ δεν θέλουν να δώσουν όλο το ποσό που εξασφαλίστηκε από τη μεταγραφή αυτή. Ο Βιέιρα πάντως αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τον θέλει για να προσθέσει ταχύτητα, κυρίως, στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Και πάλι για Ανάκογλου

Νέα επαφή με την πλευρά του Πανσερραϊκού θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος των «πράσινων» θα πιέσει τον Πέτρο Θεοδωρίδη να ρίξει τις απαιτήσεις του από τις 500.000 ευρώ που ζητάει, οι οποίες αρχικά ήταν 600.000 ευρώ, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι παίκτες που προσφέρει ως έμψυχα ανταλλάγματα το «τριφύλλι». Στον Παναθηναϊκό «πατάνε» στο γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας των Σερραίων θέλει να πουλήσει τον παίκτη και αν πάρει μαζί με χρήματα τον Τάσο Λαγό τότε ίσως επιτευχθεί συμφωνία.

«Φως» με Πλεσί

Μέχρι την Τετάρτη, όταν και λήγει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, πιστεύουν στον Παναθηναϊκό ότι θα τελειώσει το θέμα του Νταμιέν Πλεσί. Ο Γάλλος μέσος έχει προτάσεις στα χέρια του και πλέον μένει να φανεί αν θα αποδεχτεί κάποια από αυτές, αφού οι «πράσινοι» δεν έχουν οικονομικές απαιτήσεις, ώστε να προκύψει πρόβλημα σε αυτό το σημείο.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x