Stoiximan Super League

«Με πόνεσε ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ»!

Οι -όχι και τόσο- παλαιότεροι φίλοι της ΑΕΚ θα τον θυμούνται… Εκείνος, όμως, απ' ότι φαίνεται, δεν θέλει να θυμάται οτιδήποτε κιτρινόμαυρο! Η «σημαία» της Ρέιντζερς, ο… Μπόμπερ της, Τζον Μπράουν, μίλησε στους Glasgow Evening Times για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών, και για τη χειρότερη στιγμή της πολυετούς καριέρας του.

Οι -όχι και τόσο- παλαιότεροι φίλοι της ΑΕΚ θα τον θυμούνται…

Εκείνος, όμως, απ' ότι φαίνεται, δεν θέλει να θυμάται οτιδήποτε κιτρινόμαυρο!

Η «σημαία» της Ρέιντζερς, ο… Μπόμπερ της, Τζον Μπράουν, μίλησε στους Glasgow Evening Times για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών, και για τη χειρότερη στιγμή της πολυετούς καριέρας του.

Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, ο 49χρονος, πλέον, Μπράουν, είπε: «Η στιγμή που με πόνεσε περισσότερο από κάθε άλλη στην καριέρα μου ήταν ο αποκλεισμός μας (σ.σ. της Ρέιντζερς) από την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, το 1994»!

«Ο αποκλεισμός ήρθε το καλοκαίρι που είχαμε, στα καλύτερα τους, μάλιστα, τους Λάουντρουπ και Χάτλι! Είχαμε παίξει αρκετά καλά στο τουρνουά του Άιμπροξ και γενικά, η προετοιμασία είχε πάει περίφημα. Ωστόσο και στα δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και μείναμε εκτός συνέχειας. Η ψυχολογία μετά στην ομάδα ήταν πολύ κακή. Από τις χειρότερες που έχω βιώσει. Συν του ότι και οι οπαδοί ήταν δυσαρεστημένοι», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x