Ειδήσεις

Κουφός: «Κλειδί η άμυνα»

Την πεποίθηση του ότι η ελληνική ομάδα μπάσκετ αρχίζει και βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό της εαυτό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστα Κουφός αμέσως μετά την νίκη κόντρα στη Φιλανδία. Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος ήταν κυρίαρχος και στις δύο ρακέτες του γηπέδου τόνισε ότι «κλειδί» για την επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν η άμυνα.

Την πεποίθηση του ότι η ελληνική ομάδα μπάσκετ αρχίζει και βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό της εαυτό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστα Κουφός αμέσως μετά την νίκη κόντρα στη Φιλανδία.

Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος ήταν κυρίαρχος και στις δύο ρακέτες του γηπέδου τόνισε ότι «κλειδί» για την επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν η άμυνα.

«Πράγματι παίξαμε καλύτερα, αυτό οφείλεται κυρίως στην άμυνα μας που μας έδωσε ενέργεια. Στην πρεμιέρα υπήρχε πολύ άγχος, το οποίο το έχουμε αποβάλλει. Παίξαμε καλύτερα σήμερα, αλλά έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τώρα θέλουμε τη νίκη με τα Σκόπια για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάθε παιχνίδι που θα περνά θα εμφανιζόμαστε και καλύτεροι. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε», δήλωσε ο 22χρονος σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x