Stoiximan Super League

Έχουμε… νευράκια, Ριέρα; Απολογήσου!

Πέρα από τη σχεδόν σίγουρη τιμωρία του από το πειθαρχικό της Σούπερ Λίγκας, ο Σίτο Ριέρα είναι πολύ πιθανό να… φάει καμπάνα ΚΑΙ από τον Πανιώνιο, οι ιθύνοντες του οποίου αποφάσισαν να τον καλέσουν σε απολογία την ερχόμενη βδομάδα, για την απαράδεκτη ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Κοκκίνη, στη… φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή. Το ζήτημα, όμως, είναι άλλο: Πόσο θα… τραβήξει το σκοινί ο (τουλάχιστον) νευριασμένος με τον Ισπανό, Τάκης Λεμονής;

Πέρα από τη σχεδόν σίγουρη τιμωρία του από το πειθαρχικό της Σούπερ Λίγκας (από μία έως τρεις αγωνιστικές), ο Σίτο Ριέρα -όπως γράψαμε και χθες- είναι πολύ πιθανό να… φάει καμπάνα ΚΑΙ από τον Πανιώνιο, οι ιθύνοντες του οποίου αποφάσισαν να τον καλέσουν σε απολογία την ερχόμενη βδομάδα.

Ο 24χρονος επιθετικός, που χτύπησε εκτός φάσης τον Κοκκίνη, στο χθεσινό φιλικό των «κυανέρυθρων» με την Παναχαϊκή (3-0) και η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε, προκάλεσε το… πανδαιμόνιο στη Νέα Σμύρνη.

Βέβαια, αν ο -αρνητικός- πρωταγωνιστής ήταν άλλος, στον Πανιώνιο θα προβληματίζονταν, αλλά όχι τόσο…

Η συνολική συμπεριφορά του Ριέρα -ειδικά τους θερινούς μήνες- τους έχει «σκάσει», αλλά αυτή τη φορά δεν σκοπεύουν να του τη… χαρίσουν!

Έτσι, αποφασίστηκε να κληθεί σε απολογία για να δώσει εξηγήσεις, με πιο πιθανή… καμπάνα, την επιβολή χρηματικού προστίμου.

Το ζήτημα, όμως, είναι άλλο: Πόσο θα… τραβήξει το σκοινί ο (τουλάχιστον) νευριασμένος με τον Ισπανό, Τάκης Λεμονής;

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x