Ειδήσεις

«Να χαίρονται μαζί μας» (Web TV)

Η σωστή αντίδραση της Εθνικής μετά την ήττα από τα Σκόπια ήταν το κλειδί για τη νίκη της Εθνικής επί του Μαυροβουνίου, όπως δήλωσε στη Web TV του www.sport-fm.gr ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο σούτινγκ γκαρντ της Μπιλμπάο έστειλε μήνυμα... ειρήνης προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ακόμη κι εκείνους που άσκησαν σκληρή κριτική μετά την ήττα από τα Σκόπια.

Η σωστή αντίδραση της Εθνικής μετά την ήττα από τα Σκόπια ήταν το κλειδί για τη νίκη της Εθνικής επί του Μαυροβουνίου, όπως δήλωσε στη Web TV του www.sport-fm.gr ο Κώστας Βασιλειάδης.

Ο σούτινγκ γκαρντ της Μπιλμπάο έστειλε μήνυμα... ειρήνης προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ακόμη κι εκείνους που άσκησαν σκληρή κριτική μετά την ήττα από τα Σκόπια.



Αναλυτικά, ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στη Web TV και τον απεσταλμένο μας, Χρήστο Ρομπόλη:

-για τη νίκη επί του Μαυροβουνίου: «Είπαμε χθες πως θα πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα από τα Σκόπια και αυτό κάναμε. Παίξαμε πολύ δυνατά, με πάθος και κερδίσαμε δίκαια. Έχουμε κερδίσει τρία παιχνίδια κι απομένει το αυριανό. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε κι αν τα καταφέρουμε η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη».

-για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε η Εθνική από μερίδα του Τύπου μετά την ήττα από τα Σκόπια: «Εμείς βρισκόμαστε εδώ, έχουμε κάνει προετοιμασία όλο το καλοκαίρι. Αυτοί που είναι στο σπίτι τους, ας μας βλέπουν στην τηλεόραση κι ας χαίρονται. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους και νομίζω πως θα πρέπει όλοι να χαίρονται μαζί μας. Τίποτα παραπάνω».

-για την προσωπική του απόδοση: «Υπάρχουν μέρες που θα είσαι εύστοχος κι άλλες που θα είσαι άστοχος. Δεν μπορώ να πω ότι στο επόμενο ματς θα βάλω εφτά τρίποντα (γέλια). Σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ και όποτε μου το ζητά ο προπονητής. Από εκεί και πέρα, όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x