Euro 2016

4ος Όμιλος: «Γκέλα» η Γαλλία, στον πόντο η Βοσνία!

Με τον Μισίμοβιτς να σκοράρει στο 87ο λεπτό, η Βοσνία επικράτησε της Λευκορωσίας με σκορ 1-0 και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου, Γαλλία, η οποία έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Ρουμανία. Στο άλλο ματς, το Λουξεμβούργο «έσπασε το ρόδι» στα προκριματικά, νικώντας 2-1 την Αλβανία.

Με τον Μισίμοβιτς να σκοράρει στο 87ο λεπτό, η Βοσνία επικράτησε της Λευκορωσίας με σκορ 1-0 και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου, Γαλλία, η οποία έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Ρουμανία.

Στο άλλο ματς, το Λουξεμβούργο «έσπασε το ρόδι» στα προκριματικά, νικώντας 2-1 την Αλβανία.

Στο 87ο λεπτό κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση της Λευκορωσίας, η Βοσνία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μισίμοβιτς, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω των αποβολών –με δεύτερη κίτρινη κάρτα- των Καλάτσεφ (34’) και Μαρτίνοβιτς (85’).



Ισόπαλες χωρίς τέρματα ήρθαν Ρουμανία και Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να διατηρούν μεν την πρώτη θέση, όμως με μόλις ένα βαθμό διαφορά απο τη δεύτερη Βοσνία.

Την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Euro πήρε το Λουξεμβούργο, το οποίο επικράτησε με σκορ 2-1 της Αλβανίας. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 27’ με τον Μπέτμερ, πηγαίνοντας με το 1-0 στα αποδυτήρια. Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, ύστερα από την απευθείας κόκκινη κάρτα του Αγκόλι, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν 10 λεπτά αργότερα με τον Μπογκντάνι. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε από το 78’ ο Γιόακιμ, με τον σκόρερ των Αλβανών να αποβάλλεται στο 85', με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

4ος όμιλος

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Λευκορωσία 1-0
(87’ Μισίμοβιτς)

Λουξεμβούργο-Αλβανία 2-1
(27’ Μπέτμερ, 78’ Γιόακιμ-64' Μπογκντάνι)

Ρουμανία-Γαλλία 0-0

Η βαθμολογία (σε παρένθεση, ο αριθμός των ματς που έχουν δώσει)

Γαλλία 17 (8)
Βοσνία Ερζεγοβίνη 16 (8)
Λευκορωσία 12 (9)
Ρουμανία 12 (8)
Αλβανία 8 (8)
Λουξεμβούργο 4 (9)

Το γκολ της Βοσνίας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x