Stoiximan Super League

«Μπήκαν» Καραγκούνης και Βύντρα

Το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής ακολούθησαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Λουκάς Βύντρα, οι οποίοι είχαν κάνει αποθεραπεία χτες λόγω της συμμετοχής τους στο ματς της Εθνικής κόντρα στη Λετονία. Αντίθετα με τους δύο διεθνείς, Σπυρόπουλος και Μπιέρσμιρ προπονήθηκαν και πάλι ατομικά, όπως και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης o οποίος άργησε να πάει στην προπόνηση και "τιμωρήθηκε" με αυτόν τον τρόπο.

Το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής ακολούθησαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Λουκάς Βύντρα, οι οποίοι είχαν κάνει αποθεραπεία χτες λόγω της συμμετοχής τους στο ματς της Εθνικής κόντρα στη Λετονία.

Αντίθετα με τους δύο διεθνείς, Σπυρόπουλος και Μπιέρσμιρ προπονήθηκαν και πάλι ατομικά, όπως και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, όντας εκτός πλάνων για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, το οποίο περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2». Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ, με τη μέρα να ολοκληρώνεται με ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» προτίθεται να παρατάξει τους Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα δεξιά, Ιωαννίδη αριστερά και Καντέ-Μπουμσόνγκ κεντρικό δίδυμο. Μπροστά τους θα παίξουν οι Κατσουράνης και Ζέκα, με τους Καραγκούνη και Βιτόλο να διεκδικούν την τρίτη θέση στα χαφ. Κουίνσι, Λέτο και Τοτσέ θα είναι η τριπλέτα της επίθεσης, με τον Ρούντολφ να έχει ελάχιστες πιθανότητες να είναι στην αποστολή.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x