Stoiximan Super League

Τη Δευτέρα μιλάει ο «Βγενό»

Την απόφαση να δώσει την ερχόμενη Δευτέρα 12/09/2011 την προαναγγελθείσα συνέντευξη Τύπου πήρε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με θέμα «Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός». τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Την απόφαση να δώσει την ερχόμενη Δευτέρα 12/09/2011 την προαναγγελθείσα συνέντευξη Τύπου πήρε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με θέμα «Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατά τη διάρκεια της δικής του, όπου ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από τους «πράσινους», αλλά και να αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν τώρα στην ομάδα. Ο Mr MIG δεν έχει κάνει γνωστό τι προτίθεται να κάνει σχετικά με τις αδρανοποιημένες μετοχές του Τζίγκερ, αν και στο διήμερο που μεσολαβεί μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρώσει τις επαφές με επενδυτές, ώστε να έχει την πρότασή του έτοιμη.

Αναλυτικά η πρόσκληση που απέστειλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου με θέμα «Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011,
Ξενοδοχείο Πεντελικόν, Δηλιγιάννη 66 Κηφισιά, ώρα 13:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x