Τένις

Συγκρούονται οι τέσσερις καλύτεροι στον κόσμο

Δύο ημιτελικούς με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα οι φίλοι του τένις. Οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές στο συγκεκριμένο χώρο έρχονται αντιμέτωποι στα ημιτελικά του US-Open, με το φινάλε να αναμένεται δραματικό στο τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς. Ράφαελ Ναδάλ (Νο2), Άντι Μάρεϊ (Νο4), Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) και Ρότζερ Φέντερερ (Νο3) περιμένουν και την εύνοια του καιρού ώστε να μην τους χαλάσει πάλι τα σχέδια η βροχή, όπως έκανε για δύο συνεχείς ημέρες.

Δύο ημιτελικούς με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα οι φίλοι του τένις. Οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές στο συγκεκριμένο χώρο έρχονται αντιμέτωποι στα ημιτελικά του US-Open, με το φινάλε να αναμένεται δραματικό στο τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς.

Ράφαελ Ναδάλ (Νο2), Άντι Μάρεϊ (Νο4), Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) και Ρότζερ Φέντερερ (Νο3) περιμένουν και την εύνοια του καιρού ώστε να μην τους χαλάσει πάλι τα σχέδια η βροχή, όπως έκανε για δύο συνεχείς ημέρες.

Με την Πρώτη Κυρία της χώρας, Μισέλ Ομπάμα, να παρακολουθεί από τις εξέδρες του «Άρθουρ Άσε Στάντιουμ», οι Ναδάλ και Μάρεϊ εξανέμισαν τις ελπίδες των οικοδεσποτών για τον τίτλο, αποκλειοντας τους τελευταίους δύο Αμερικανούς. Ο Άντι Ρόντικ έχασε σε λιγότερο από δύο ώρες από τον Ναδάλ με σκορ 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-3), ενώ ο Τζον Ίσνερ δυσκόλεψε τον Μάρεϊ, χάνοντας όμως τελικά και αυτός με σκορ 3-1 σετ (7-5, 6-4, 3-6, 7-6), σε τρεις ώρες και 24 λεπτά. Οι δύο νικητές επιστρέφουν στα κορτ σήμερα (21:45) για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι Τζόκοβιτς και Φέντερερ από την άλλη πλευρά, οι οποίοι είχαν και μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από το έτερο δίδυμο των ημιτελικών, κοντράρονται στις 19:00. Ο Σέρβος πρωταθλητής είχε αποκλείσει τον Τιπσάρεβιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί με τραυματισμό στο πόδι και ενώ το σκορ ήταν 2-1 σετ για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και 3-0 στο τέταρτο σετ.

Ο Ελβετός από την πλευρά του «καθάρισε» με 3-0 σετ (6-4, 6-3, 6-3) τον Γάλλο Τσονγκά και πλέον στοχεύει να περάσει και τον Τζόκοβιτς ώστε να βρεθεί στο μεγάλο τελικό.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x