Ειδήσεις

Στα προημιτελικά η Ελλάδα!

Στην τελική φάση του Κάουνας θα βρίσκεται και μαθηματικά η Ελλάδα, ύστερα από την επικράτηση της Φινλανδίας επί της Γεωργίας με σκορ 87-73. Στη χειρότερη περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάνει δύο ήττες, στα ισάριθμα ενοπομείναντα ματς του έκτου ομίλου, τότε θα καταλάβει την τέταρτη θέση.

Στην τελική φάση του Κάουνας θα βρίσκεται και μαθηματικά η Ελλάδα, ύστερα από την επικράτηση της Φινλανδίας επί της Γεωργίας με σκορ 87-73.

Στη χειρότερη περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάνει δύο ήττες, στα ισάριθμα ενοπομείναντα ματς του έκτου ομίλου, τότε θα καταλάβει την τέταρτη θέση.

Δύσκολα τα πράγματα, πλέον, για τη Σλοβενία, η οποία ασχέτως τι θα κάνει απέναντι στην ΠΓΔΜ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Χένρικ Ντέτμαν.

Η Γεωργία ήταν η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να αφήσει εκτός Ευρωμπάσκετ την «επίσημη αγαπημένη», ωστόσο ύστερα από την ήττα κόντρα στη Φινλανδία αυτό αποφεύχθηκε.

Μάλιστα, στην περίπτωση που υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με Φινλανδία και Σλοβενία, η Εθνική ομάδα έχει το πλεονέκτημα, καθώς τις έχει νικήσει και τις δύο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x