Κώστας Νικολακόπουλος

Αυτή είναι δήλωση προπονητή του Ολυμπιακού. Η άλλη ήταν δήλωση σκέτου προπονητή

Αυτή η δήλωση του Βαλβέρδε σήμερα στο σάϊτ του Ολυμπιακού, ήταν δήλωση από προπονητή του Ολυμπιακού. Ορθή, σοβαρή, τεκμηριωμένη. Για όλα τα θέματα.

• Αυτή η δήλωση του Βαλβέρδε σήμερα στο σάϊτ του Ολυμπιακού, ήταν δήλωση από προπονητή του Ολυμπιακού. Ορθή, σοβαρή, τεκμηριωμένη. Για όλα τα θέματα.

• Ακόμη κι αυτό που είπε, ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, μπορεί να μας κακοφαίνεται, αφού θα θέλαμε και υποσχέσεις για Ευρώπη, αλλά είναι απολύτως αληθές και ρεαλιστικό.

• Σωστά έπραξε ακόμη και γι΄ αυτό που είπε-θύμισε για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο πολύς κόσμος να λέει, «ποιος Παναθηναϊκός», αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πρέπει να αφήνει να περνάνε τέτοια μηνύματα στην ομάδα και στους φιλάθλους.

• Και βέβαια όσα είπε για το Ριέρα, είναι λόγια προπονητή του Ολυμπιακού. Διότι χθες βράδυ, μετά το 0-0 με τον νεοφώτιστο ΟΦΗ μέσα στο Καραϊσκάκη (κι ενώ η ομάδα είχε φέρει 0-0 και με τον άλλο νεοφώτιστο, τον ΠΑΣ, στα Γιάννινα…), ο Βαλβέρδε μίλησε ως προπονητής. Όχι του Ολυμπιακού. Σκέτο ως προπονητής. Για να καλύψει τον κώλο του.

• Όμως, προφανώς κατάλαβε το λάθος του, είδε κι ότι όλοι όσοι γράφουν για τον Ολυμπιακό τον κριτίκαραν-σας διαβεβαιώνω 100% χωρίς να έχει δοθεί από τη διοίκηση η παραμικρή γραμμή-και επανήλθε σήμερα με μία δήλωση που αρμόζει σε προπονητή του Ολυμπιακού. Κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x