Ισπανία

Μουρίνιο: «Δεν ήταν πέναλτι του Ρονάλντο» (video)

Το πέναλτι που κέρδισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε δεν θα έπρεπε να το είχε καταλογίσει ο διαιτητής, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος της αναμέτρησης (). «Δεν ήταν πέναλτι. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Κριστιάνο δεν ήταν στην περιοχή, όπως κάποιοι άλλοι παίκτες της ομάδας μου», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε δεν θα έπρεπε να το είχε καταλογίσει ο διαιτητής, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος της αναμέτρησης (4-2). «Δεν ήταν πέναλτι. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Κριστιάνο δεν ήταν στην περιοχή, όπως κάποιοι άλλοι παίκτες της ομάδας μου», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουρίνιο

Τι πιστεύετε για την απόδοση του Μπενζεμά;

«Φέτος ο κόσμος θα μάθει τι είναι ο Μπενζεμά, όπως και τον Ιγκουαΐν. Και οι δύο πέτυχαν γκολ απόψε (σ.σ.: χθες). Έχουμε δύο καλούς επιθετικούς».

Τι έχετε να πείτε για τη φάση του πέναλτι;

«Δεν ήταν πέναλτι. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Κριστιάνο δεν ήταν στην περιοχή, όπως κάποιοι άλλοι παίκτες της ομάδας μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν πέναλτι. Η Χετάφε έκανε καλό παιχνίδι. Το πέναλτι ήρθε σε μια στιγμή που δεν ήμασταν τόσο καλοί στο παιχνίδι. Μάλιστα, πιστεύω ότι χωρίς το πέναλτι δεν θα είχαμε κερδίσει».

Ετοιμάζετε αρκετές αλλαγές για το παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ;

«Ειμαι χαρούμενος με την ομάδα μου, αν και δεν μου άρεσε η απόδοσή της. Πετύχαμε τέσσερα γκολ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για την εικόνα της. Η Χετάφε θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα, επειδή ήταν πολύ καλά οργανωμένη στο γήπεδο. Η ομάδα μου δεν έπαιξε καλά και πρέπει να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα. Δεν πρέπει να μείνω με την αίσθηση ότι δεν έπαιξε καλά. Ήταν ένα παιχνίδι και θα ψάξω γιατί δεν παίξαμε καλά. Παίξαμε καλά κατά διαστήματα, πετύχαμε τέσσερα γκολ και θα κοιτάξω τα λάθη μας».

Πιστεύετε ότι τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων επηρέασαν τους παίκτες σας;

«Πρέπει να σκεφτώ και να προετοιμάσω σωστά την ομάδα, αφού έχουμε τρεις μέρες μέχρι το παιχνίδι με την Ντιναμό και πιστεύω ότι είναι καλό αυτό το διάστημα. Η Ντιναμό θέλει πολύ να πάρει καλό αποτέλεσμα απέναντί μας. Από την πλευρά μας, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς, επειδή δεν μου άρεσε αυτό που είδα απόψε (σ.σ.: χθες)».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x