Europa League

11ος όμιλος: Αρχή με κορυφή

Στην κορυφή του ομίλου από την πρώτη αγωνιστική βρίσκεται η Οντένσε, η οποία νίκησε 3-1 τη Βίσλα Κρακοβίας, εκτός έδρας και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο «Κρέιβεν Κότατζ» Φούλαμ και Τβέντε έμειναν στο 1-1.

Στην κορυφή του ομίλου από την πρώτη αγωνιστική βρίσκεται η Οντένσε, η οποία νίκησε 3-1 τη Βίσλα Κρακοβίας, εκτός έδρας και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο «Κρέιβεν Κότατζ» Φούλαμ και Τβέντε έμειναν στο 1-1.

Η Οντένσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βίσλα πήρε το προβάδισμα στο 36ο λεπτό με τον Γιόχανσον και με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν πολύ γρήγορα να ισοφαρίσουν και να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης. Ο Κιρμ στο 54΄ισοφάρισε με τις δύο ομάδες στη συνέχεια να προσπαθούν να φτάσουν σε ένα τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που τους ανέβασε στη ν κορυφή του ομίλου. Στο 80΄ο Ουτάκα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Οντένσε και το τελικό 3-1, διαμόρφωσε ο Γιένσεν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Μάρτιν Γιολ με τον ενθουσιασμό των φιλάθλων της και με μεγάλη διάθεση για διάκριση μπήκε δυναμικά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 19ο λεπτό με τον Τζόνσον. Από εκεί και μετά οι Ολλανδοί ανέβασαν στροφές και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Τελικά τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Ντε Γιόνγκ ισοφάρισε.

Στο δεύτερο μέρος η Φούλαμ είχε καλύτερη απόδοση και περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη όμως δεν τα κατάφερε με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Βίσλα Κρακοβίας-Οντένσε 1-3
(54΄ Κιρμ-36΄ Γιοχάνσον,80΄Ουτάκα, 90΄ + 2΄ Γιένσεν)

Φούλαμ-Τβέντε 1-1
(19΄ Τζόνσον-41΄ Ντε Γιόνγκ)

Η βαθμολογία του 11ου ομίλου

Οντένσε 3

Φούλαμ 1

Τβέντε 1

Βίσλα Κρακοβίας 0

Το πρόγραμμα της επόμενης (2ης) αγωνιστικής

Πέμπτη 29/09 (20:00)

Οντένσε-Φούλαμ

Τβέντε-Βίσλα Κρακοβίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x