Ειδήσεις

Ζούρος: «Οι παλιοί βοήθησαν τους νέους»

Στη συνεισφορά των τριών παλιών της Εθνικής, που βοήθησαν όλους τους νεότερους να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας στον προημιτελικό από τη Γαλλία στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη επί της Σερβίας.

Στη συνεισφορά των τριών παλιών της Εθνικής, που βοήθησαν όλους τους νεότερους να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας στον προημιτελικό από τη Γαλλία στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη επί της Σερβίας.

Αποστολή στο Κάουνας, Χρήστος Ρομπόλης

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Χθες χάσαμε, αλλά είπα πως είμαι περήφανος για την ομάδα. Σήμερα παίξαμε σκληρά από το πρώτο λεπτό, αποδείξαμε πως είμαστε καλύτεροι και πως αξίζουμε να είμαστε εδώ. Χαίρομαι πολύ που με αυτή τη νεανική ομάδα, που είναι τόσο λίγο καιρό μαζί , κερδίζει θέση στο προολυμπιακό τουρνουά. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και τον κόσμο του Κάουνας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Ο Ζήσης είχε ένα διάστρεμμα. Δεν ξέρω αν θα παίξει ή όχι αύριο. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί έδωσε και την καρδιά του στην ομάδα. Με τον Φώτση και τον Μπουρούση βοήθησαν τα νέα παιδιά, τους μιλούσαν όλο το βράδυ και τα βοήθησαν να ξεπεράσουν αυτό το χθεσινό σοκ. Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε αυτούς τους παίκτες, αλλά και σε όλη την ομάδα».

Όσο για την απόδοση του Νικ Καλάθη, είπε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν παίκτη ξεχωριστά. Ο Καλάθης είχε 10 πόντους και 10 ασίστ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Έπαιξε και καλή άμυνα. Περιορίσαμε τον Τεόντοσιτς και τα πικ εν ρολ στη Σερβία. Μπορεί να δώσαμε κάποια ελεύθερα σουτ στον Κέσελ, αλλά ελέγξαμε το ρυθμό και ο Νικ σήμερα ήταν το μυαλό της ομάδας. Έκανε τα πάντα σωστά. Όμως η ομάδα είναι πάντα αυτή που κερδίζει και αυτή που χάνει».

Τέλος, για το ματς για την πέμπτη θέση κόντρα στη Λιθουανία το Σάββατο, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε εδώ, μπροστά στο κοινό της Ζαλγκίρις. Θα παίξουμε ένα ματς χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το ματς μπροστά σε μία όμορφη ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x