Stoiximan Super League

Ήρθε... η πρώτη τιμωρία για ΠΑΟ

Με μόλις 18.000€ την γλίτωσε ο Παναθηναϊκός, για τις φωτοβολίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με το που έγινε το 2-3 στο παιχνίδι με την Οντένσε. Η αγωνία από εδώ και στο εξής στους ιθύνοντες της ομάδας, έχει να κάνει για τα όσα έγιναν στο ματς με την Μακάμπι, που υπήρχαν εστίες φωτιάς και το κατηγορητήριο είναι αρκετά βαρύ.

Με μόλις 18.000€ την γλίτωσε ο Παναθηναϊκός, για τις φωτοβολίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με το που έγινε το 2-3 στο παιχνίδι με την Οντένσε.

Η αγωνία από εδώ και στο εξής στους ιθύνοντες της ομάδας, έχει να κάνει για τα όσα έγιναν στο ματς με την Μακάμπι, που υπήρχαν εστίες φωτιάς και το κατηγορητήριο είναι αρκετά βαρύ.

Όσο για το ματς με τους Δανούς, ο Παναθηναϊκός, ενδεχομένως να την γλίτωσε με τόσο μικρό πρόστιμο, αφενός επειδή υπήρχε καλή οργάνωση του παιχνιδιού, αφετέρου διότι έχει «καλό» όνομα στην Ευρώπη, όσον αφορά τα επεισόδια.

Το άγχος όμως παραμένει, επειδή με την Μακάμπι αρκετοί οπαδοί... ξέφυγαν και υπάρχει μεγάλος φόβος για να μην υπάρξει τιμωρία της έδρας, η οποία θα κοστίσει πολύ για την επόμενη ευρωπαϊκή σεζόν της ομάδας αλλά και ενδεχομένως να απομακρύνει οπιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή είχε σκοπό να κάνει πρόταση αγοράς της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x