Ειδήσεις

Κολέ: «Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Για να έχει ελπίδες η Γαλλία στον τελικό του Ευρωμπάσκετ θα πρέπει να κάνει το «τέλειο παιχνίδι», σύμφωνα με τον Βενσάν Κολέ. Μάλιστα, ο προπονητής των «τρικολόρ» χαρακτήρισε τους «φούριας ρόχας» ως την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης.

Για να έχει ελπίδες η Γαλλία στον τελικό του Ευρωμπάσκετ θα πρέπει να κάνει το «τέλειο παιχνίδι», σύμφωνα με τον Βενσάν Κολέ.

Μάλιστα, ο προπονητής των «τρικολόρ» χαρακτήρισε τους «φούριας ρόχας» ως την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης.

«Μην ξεχνάμε ότι η Ισπανία παραμένει η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση η Ισπανία έκανε σπουδαία παιχνίδια στα κρίσιμα σημεία. Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι δύσκολο για εμάς αλλά αυτός είναι ένας αγώνας μπάσκετ και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Βενσάν Κολέ στη συνέντευξη Τύπου.

Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: «Πρόκειται για μια σπουδαία ικανοποίηση αλλά και ανακούφιση καθώς αυτός ήταν ο στόχος μας. Ήταν σημαντικό για εμάς καθώς επιβραβεύθηκαν οι κόποι που κάναμε από την αρχή της προετοιμασίας. Από την αρχή της χρονιάς πιέσαμε τους αρμοδίους για να αυξηθεί το διάστημα της προετοιμασίας και να έχουμε ότι χρειαστεί για να κάνουμε μια επιτυχημένη προετοιμασία».

Για τα «πικρόχολα» σχόλια του ισπανικού Τύπου μετά την πρώτη αναμέτρηση: «Δεν νομίζω ότι έχει σημασία τι έγραψε τότε ο ισπανικός Τύπος. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το θέμα. Ο στόχος δεν ήταν να κερδίσουμε την Ισπανία σε εκείνον τον αγώνα αλλά να βρεθούμε στον τελικό».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ζελαμπάλ: «Κάθε μέρα που περνάει, βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο να αναρρώσει. Έχω την πεποίθηση ότι θα αγωνιστεί γιατί ο αγώνας είναι σημαντικός. Θα τον χρειαστούμε γιατί απέναντι στην Ισπανία θα τους χρειαστούμε όλους και όχι απαραίτητα όσους έχουν σημαντικό ρόλο. Νομίζω ότι θα χρειαστεί όλοι να δώσουν από κάτι για να αντιμετωπίσουμε την Ισπανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x