Ειδήσεις

Φώτσης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Πετυχημένη θεωρεί την πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος, όμως, τόνισε πως θα μπορούσε να τα πάει ακόμη καλύτερα. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είπε, επίσης, πως έχει χρόνια προσφοράς φορώντας τη «γαλανόλευκη».

Πετυχημένη θεωρεί την πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος, όμως, τόνισε πως θα μπορούσε να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είπε, επίσης, πως έχει χρόνια προσφοράς φορώντας τη «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης:

Για την ήττα από τη Λιθουανία: «Σήμερα πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά, παρά την ήττα. Μπορεί να μην είχε κανένα ενδιαφέρον το ματς για τη θέση, αλλά εμείς είχαμε κίνητρο γιατί αντιμετωπίζαμε μία τόσο καλή ομάδα, όπως η Λιθουανία. Στο Ευρωμπάσκετ αυτό χάσαμε κάποιους αγώνες, αλλά το σίγουρο είναι πως παλέψαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Για τις απουσίες της Εθνικής: «Δεν έχει σημασία ποιους παίκτες έχει η Εθνική. Το σημαντικό είναι να προσπαθούν όλοι για το καλύτερο δυνατό στην ομάδα. Δεν είναι υποχρέωση η συμμετοχή στην Εθνική, γιατί εμείς ήρθαμε εδώ προκειμένου να παίξουμε για τη χώρα μας. Σίγουρα πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».

Για τις ήττες από ΠΓΔΜ και Γαλλία: «Πάντα οι ήττες είναι στο μυαλό σου, δεν μπορείς, όμως, να κάνεις τίποτα γιατί ανήκουν στο παρελθόν. Θα δούμε τι κάναμε λάθος, ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το μέχρι πότε θα παίζει: «Το πιο σημαντικό είναι να έχω υγεία, ώστε να είμαι σε θέση να βοηθήσω. Πάντως, υπάρχει καιρός ακόμα μπροστά μας».

Για το αν η Εθνική ομάδα πέτυχε τους στόχους της στο Ευρωμπάσκετ: «Πιστεύω πως πετύχαμε. Εδώ ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά, δηλαδή, να πάρουμε το ένα από τα εισιτήρια που οδηγεί εκεί. Εμείς πάντα θέτουμε στόχους και θα τα δίνουμε όλα για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x