Αγγλία

Κιν: «Σκοράρει για πλάκα ο Ρούνεϊ»

Την εκτελεστική δεινότητα του Γουέιν Ρούνεϊ εκθείασε ο Ρόι Κιν. Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε ότι η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον θα «μεγαλώνει» με το πέρασμα των χρόνων, ενώ δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο και της Τσέλσι ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τους «κόκκινους διαβόλους», στους οποίους έδωσε και προβάδισμα νίκης.

Την εκτελεστική δεινότητα του Γουέιν Ρούνεϊ εκθείασε ο Ρόι Κιν.

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε ότι η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον θα «μεγαλώνει» με το πέρασμα των χρόνων, ενώ δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο και της Τσέλσι ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τους «κόκκινους διαβόλους», στους οποίους έδωσε και προβάδισμα νίκης.

«Για μένα η Γιουνάιτεντ πρόκειται να γίνεται όλο και πιο δυνατή. Τόσο στη δεύτερη ομάδα, όσο και στις ακαδημίες της έχει πολύ καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ελπίζουν τελικά να φτάσουν στην πρώτη ομάδα, όπως ο Ντάνι Γουέλμπεκ και ο Τομ Κλέβερλι» εξήγησε ο Ιρλανδός πρώην μέσος στο “BBC Radio 5”, συμπληρώνοντας:

«Το μόνο ερωτηματικό που έχει η φετινή ομάδα είναι τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο Γουέιν Ρούνεϊ, επειδή είναι πολύ, πολύ σημαντικός για την ομάδα. Σκοράρει για πλάκα. Από τότε που υπέγραψε το συμβόλαιό του, ηρέμησε και έχει τα καλά χρόνια μπροστά του».

Κληθείς να σχολιάσει τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο Κιν υπογράμμισε: «Μου αρέσει, νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά εκεί. Επίσης νομίζω ότι η απόκτηση του Μάτα ήταν εξαιρετικά πετυχημένη κίνηση, επειδή υπήρχε αρκετή κουβέντα ότι η ομάδα κινήθηκε στα ρηχά μεταγραφικά. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για την Τσέλσι, ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι. Αυτό που πρέπει να ανησυχεί μόνο την Τσέλσι είναι τα κουμπιά αυτοκαταστροφής των παικτών της. Υπάρχουν τεράστια “εγώ” σε αυτόν τον πάγκο».

Όσον αφορά το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, κατέληξε: «Παρακολουθώ πάντα τη Γιουνάιτεντ και δεν ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, παίρνει αποτελέσματα. Δεν βλέπω πως μπορεί να ηττηθεί σήμερα, αν και θα είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για αυτήν φέτος».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x