Κινηματογράφος

Avant Premiere: «TT3D - Αδρεναλίνη στο Κόκκινο»

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Avant Premiere της ταινίας-ντοκιμαντέρ «TT3D - Αδρεναλίνη στο Κόκκινο» που συνδιοργάνωσε το Sport-fm.gr και η ODEON.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Avant Premiere της ταινίας-ντοκιμαντέρ «TT3D - Αδρεναλίνη στο Κόκκινο» που συνδιοργάνωσε το Sport-fm.gr και η ODEON.

Πλήθος κόσμου, λάτρεις του κόσμου της μοτοσυκλέτας συγκεντρώθηκαν στον κινηματογράφο ODEON STARCITY όπου απόλαυσαν σε 3D προβολή το ντοκιμαντέρ που ήδη έχει κάνει εισπρακτικό ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το «TT3D - Closer to the Εdge» -όπως είναι ο Αγγλικός του τίτλος- παρουσιάζει τον συναρπαστικό κόσμο του Isle of Man Tourist Trophy, του πιο επικίνδυνου αγώνα μοτοσυκλετών στον κόσμο μέσω ενός εντυπωσιακού 3D ντοκιμαντέρ.

Όλοι όσοι είδαν την ταινία επιδοκίμασαν με τη φωτογραφία, εξήραν του μουσική επένδυση αλλά κυρίως εντυπωσιάστηκαν με το βαθμό …τρέλας που κουβαλούν οι αναβάτες του TT. «Όποιος οδηγεί μηχανή είναι λίγο τρελός, αλλά αυτοί οι τύποι είναι θεόμουρλοι!» ανέφεραν οι θεατές μετά το τέλος της προβολής. Πραγματικά πάντως, η επιτυχία του TT3D είναι το γεγονός πως σε βάζει μέσα στο μυαλό, στον τρόπο σκέψης των αγωνιζομένων και παρ’ ότι στο τέλος μπορεί να τους θαυμάζεις ή να τους κοροϊδεύεις, σίγουρα τους καταλαβαίνεις.

Τελικά, πρόκειται για μία ταινία που πρέπει να δουν όλοι όσοι οδηγούν μοτοσυκλέτα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα περάσουν όμορφα όσοι έρθουν απλώς ως …συνεπιβάτες.

Ο Ρίτσαρντ Ντε Αραγκές σκηνοθετεί με ευρηματικό τρόπο ένα από τα πρώτα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκαν εξολοκλήρου με τη χρήση τεχνολογίας 3D και μας παρουσιάζει τον πιο επικίνδυνο αγώνα μοτοσυκλετών στον κόσμο, το The Isle of Man Tourist Trophy.

Ο αγώνας αυτός, η ύστατη πρόκληση για άνθρωπο και μηχανή, απαιτεί έναν βαθμό αφοσίωσης που δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο, ενώ πολλοί οδηγοί θυσιάζουν τη ζωή τους στην αναζήτηση της νίκης. Το ντοκιμαντέρ μιλάει για την ελευθερία επιλογής και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος. Στόχος του είναι να αποκαλύψει το κίνητρο που ωθεί τους λίγους επίλεκτους οδηγούς να θυσιάζουν τα πάντα για την νίκη. Η τεχνολογία 3D αποδίδει με ξεχωριστό τρόπο την ένταση και τον κίνδυνο του μοναδικού αυτού αγώνα δρόμου. Την αφήγηση αναλαμβάνει ο Τζάρεντ Λέτο ("Requiem for a Dream").

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x