Stoiximan Super League

Διορία μέχρι αύριο

Μέχρι αύριο το απόγευμα είναι η τελική διορία του Βαρδινογιάννη, αφού ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, είπε πως είναι ο πληρεξούσιος νομικός του Άραβα επενδυτή. Ο νομικός δεν έχει στα χέρια του γραπτή εξουσιοδότηση από τον «Πρίγκηπα» και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως εάν μέχρι αύριο δεν υπάρξουν τα σχετικά έγγραφα, οι διαπραγματεύσεις θα σταματήσουν.

Μέχρι αύριο το απόγευμα είναι η τελική διορία του Βαρδινογιάννη, αφού ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, είπε πως είναι ο πληρεξούσιος νομικός του Άραβα επενδυτή.

Ο νομικός δεν έχει στα χέρια του γραπτή εξουσιοδότηση από τον «Πρίγκηπα» και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως εάν μέχρι αύριο δεν υπάρξουν τα σχετικά έγγραφα, οι διαπραγματεύσεις θα σταματήσουν.

Το ιστορικό της υπόθεσης ξεκινά όταν ο Βλάσης Τσάκας, υποστήριξε πως ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Άραβα για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη είναι ο δικηγορος Παναγιώτης Πετρόπουλος.

Ο νομικός επικοινώνησε στις 4 και 30 το απόγευμα με το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση για να δηλώσει εκπροσώπηση για τον Βλάση Τσάκα και τον φερόμενο επενδυτή από την Σαουδική Αραβία. Κατόπιν, από το γραφείο του που έχει τις ανενεργές μετοχές ο κύριος Βαρδινογιάννης ειπώθηκε πως για οποιαδήποτε εξέλιξη του θέματος, θα πρέπει να υπάρξει γραπτή εξουσιοδότηση του ίδιου του επενδυτή προς τον δικηγόρο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ακριβώς αυτό πρέπει να γίνει και τότε «μπήκε» η διορία η οποία λήγει αύριο το απόγευμα. Αν μέχρι τότε δεν υπάρξουν τα αποδεικτικά έγγραφα, το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x