Stoiximan Super League

Πέντε μήνες εκτός ο Σηφάκης

Εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμένεται να μείνει ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας του Άρη βρέθηκε σε ειδική κλινική στο Βέλγιο και υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία πέντε μηνών.

Εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμένεται να μείνει ο Μιχάλης Σηφάκης.

Ο τερματοφύλακας του Άρη βρέθηκε σε ειδική κλινική στο Βέλγιο και υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία πέντε μηνών.

Ο Έλληνας πορτιέρο ταλαιπωρείται από το συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και περίπου έναν χρόνο, αλλά το οίδημα που του είχε παρουσιαστεί εδώ και αρκετό καιρό δεν τον άφηνε να αγωνιστεί. Η απόφαση πάρθηκε τελικά να γίνει καθαρισμός τόσο στο γόνατο, όσο και στο χόνδρο και αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές Μαρτίου.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, το βάρος να υπερασπιστούν την εστία των «κίτρινων» πέφτει πάνω στους Βελλίδη και Διούδη, αν και γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί ο Έλντιν Γιακούποβιτς.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Μιχάλης Σηφάκης μετέβη από την Αθήνα στο Βέλγιο, όπου και υποβλήθηκε σε εργαστηριακό και κλινικό έλεγχο από τον Dr. Lagae Koen. Ο αθλητής του ΑΡΗ υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο αριστερό γόνατο. Η αποκατάσταση σε πλήρη αθλητική δραστηριότητα ορίστηκε στους 4-5 μήνες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή δύναμη- ανάρρωση και να επιστρέψει γερός στις υποχρεώσεις του με τον ΑΡΗ, αλλά και την εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x