Stoiximan Super League

Επανομή… δικαιοσύνης

Αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δύο γκολ επίσης και ένα δίκαιο σε γενικές γραμμές τελικό 2-2 στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αναγέννηση Επανομής. Δύο εύκολα γκολ λόγω αργής αντίδρασης στην άμυνα αλλά και ισάριθμες απαντήσεις από τους παίκτες του «Δικεφάλου», με τον Μπόλονι να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες του ρόστερ. Βραβεύτηκαν Ζαγοράκης και Βρύζας.

Αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δύο γκολ επίσης και ένα δίκαιο σε γενικές γραμμές τελικό 2-2 στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αναγέννηση Επανομής. Δύο εύκολα γκολ λόγω αργής αντίδρασης στην άμυνα αλλά και ισάριθμες απαντήσεις από τους παίκτες του «Δικεφάλου», με τον Μπόλονι να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες του ρόστερ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς-νωρίς με τον Γκέσιο να πλασάρει τον Χαλκιά μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας το 1-0 στο 5ο λεπτό. Η συνέχεια ανήκε στον ΠΑΟΚ χάνοντας ευκαιρίες με τους Βιεϊρίνια (είχε και σουτ στο δοκάρι) και Γεωργιάδη, αλλά τον Τσουκαλά να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 33' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπαντάτσιο. Όμως μια νέα απροσεξία στα μετόπισθεν τον έφερε ξανά πίσω στο σκορ. Ο Παπαστεργίου γέμισε στην περιοχή, από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Τάσιο που από κοντά πέτυχε το 2-1 στο 38'.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε φανέρα (λογικό από τη στιγμή που έγιναν τόσες αλλαγές). Στο 70' ο Δανίδης βγήκε φάτσα με το τέρμα, ωστόσο νικήθηκε από τον Χαλκιά και λίγο αργότερα στο 73' ο Γεωργιάδης με εξαιρετική προσωπική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έφερε το ματς ξανά στα ίσια. Η νίκη θα μπορούσε να καταλήξει στους φιλοξενούμενους, αν ο Ίβιτς (έπειτα από ωραία ασίστ του Γεωργιάδη) ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια στο 77' (ο Μαυροματίδης έδιωξε σουτ του Σέρβου σε κενή εστία).

Ενδεκάδες:

Αναγέννηση Επανομής: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Γκέσιος, Κάτσε, Γεωργίου, Τιάγκο, Τάσιο, Καραμανλής.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Μπαλάφα, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σπαντάτσιο, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με την εξής σύνθεση:

Ταταρίδης, Καρλάο, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Τιάγκο, Γεωργιάδης, Τάσιο, Ναλμπάντης, Δεινόπαππας, Ασλανίδης. Στην συνέχεια πέρασαν και οι: Παπαδόπουλος, Πολίτης, Δανίδης, Κουλίδης και Μπούτρικς.

Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Ίβιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Σπαντάτσιο. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Μπολόσης.

* Πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Σαράφης και Αθανασιάδης (το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x