Euro 2016

«Δώρο την πρόκριση»

Ένα είναι το δώρο που περιμένει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έγινε 57 ετών. Την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012, που θα έρθει σε περίπτωση που η εθνική Ελλάδας δεν ηττηθεί στο ματς της Τρίτης στη Γεωργία. Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος, που ανακοίνωσε από τώρα την ενδεκάδα. .

Ένα είναι το δώρο που περιμένει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έγινε 57 ετών. Την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012, που θα έρθει σε περίπτωση που η εθνική Ελλάδας δεν ηττηθεί στο ματς της Τρίτης στη Γεωργία.

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος, που ανακοίνωσε από τώρα την ενδεκάδα. Βασικός ο Χαριστέας για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του Μουντιάλ του 2010 με τη Νότια Κορέα!

«Περιμένω το δώρο για τα γενέθλιά μου από τους ποδοσφαιριστές μου στο παιχνίδι της Τρίτης. Είναι κάτι που κυνηγάμε από την αρχή της διοργάνωσης και είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα και πιστεύω θα είναι ωραίο δώρο και θα το μοιραστούμε όλοι μαζί. Δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα ότι βολευόμαστε με ισοπαλία. Δεν θα κατέβουμε για ισοπαλία, αλλά για την νίκη. Αν κάνουμε κάτι τέτοιο, θα είναι ξεκάθαρη αλλοίωση της ταυτότητας της ομάδας».

«Ο Κετσπάγια έχει ξεκινήσει και κάνει καλή δουλειά στην εθνική ομάδα της Γεωργίας, που συνεχώς βελτιώνεται. Έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους της, όπως είχε κάνει και με εμάς στο πρώτο ματς στην Αθήνα, όταν πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και δεν μας φοβίζει αυτό. Θα αγωνιστούμε με πάθος και αποφασιστικότητα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας».

«Θέλαμε από την αρχή να είμαστε παρόντες στο Euro. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα που θα ακολουθούσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να μπούμε για να κερδίσουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προσοχή στα αμυντικά καθήκοντα και να έχουμε σωστή επιθετική λειτουργία. Ξέρουμε πως το ματς είναι δύσκολο. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα, δουλεμένη, με έναν καλό προπονητή. Καλά οργανωμένη, προσπαθεί να βγάλει την ταυτότητά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας θα βγούμε για να νικήσουμε, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πάντα έχουμε στόχος τη η νίκη».

Ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε και σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει, αφού ανακοίνωσε μία μέρα πριν το ματς την ενδεκάδα του αγώνα. Αυτή θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Χαριστέα, Σαλπιγγίδη, Γκέκα.

Ο Άγγελος Χαριστέας λογικά θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης και επιστρέφει στην ενδεκάδα της Εθνικής μετά από πολύ μεγάλο διάστημα. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος ήταν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ του 2010, όταν η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Νότια Κορέα με σκορ 2-0 στις 12/06/2010.

Διαβάστε ακόμα: «Δώρο τη νίκη» ζήτησε ο Σάντος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x