Επικαιρότητα

Στο πλευρό της Αθήνας ο Ιβάν ο Τρομερός

Να «βάλουν πλάτη» για χώρες όπως η Ελλάδα που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση κάλεσε τις χώρες της Ευρώπης ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν από το Πεκίνο.

Να «βάλουν πλάτη» για χώρες όπως η Ελλάδα που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση κάλεσε τις χώρες της Ευρώπης ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν από το Πεκίνο.

Αγώνας δρόμου από την Κυβέρνηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για εργασιακή εφεδρεία, ενιαίο μισθολόγιο και αλλαγές στις συντάξεις, εν όψει την συνόδου κορυφής στις 23 του μήνα. Θα προηγηθεί η σύνοδος του ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ η οποία καλείται να εγκρίνει την αποδέσμευση της 6ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα.

Έτοιμα για την οριακή μάχη και τα Συνδικάτα με το βλέμμα στην γενική απεργία στις 19 του μήνα. Απεργίες, στάσεις εργασίας και καταλήψεις υπουργείων και δημαρχείων. Στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων η απεργία των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο και μεθαύριο και οι καταλήψεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε αμαξοστάσια και στον ΧΥΤΑ Φυλής που έχει δημιουργήσει εφιαλτικό σκηνικό με τους λόφους των σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας.

Κλειστοί και αύριο οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία. Εφταήμερη πανελλαδική αποχή αρχίζουν αύριο οι δικηγόροι. Τριήμερη απεργία από την ερχόμενη Δευτέρα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Ανοιχτός σε αλλαγές μέχρι την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με την προϋπόθεση ότι αυτές δεν θα ανεβάζουν το κόστος.
Σε αναβρασμό παραμένει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τις φωνές διαφωνίας από κυβερνητικούς βουλευτές να δυναμώνουν.

Το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης των μεταφορών –μεταξύ των οποίων και του κλάδου των ταξί- στο επίκεντρο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Προβληματισμός για την «τρύπα» στα έσοδα του προϋπολογισμού πάνω από 3,5 δις ευρώ το 9μηνο του 2011.

Αύριο ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, στις Βρυξέλλες στον απόηχο της απόρριψης του σχεδίου ενίσχυσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από το Κοινοβούλιο της Σλοβακίας.

Χρηματιστήριο! Στο συν 4,19% στις 15:25μμ. Στις 754 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Κ Α Ι Ρ Ο Σ: Γενικά αίθριος και αύριο Πέμπτη στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x