Stoiximan Super League

Χάνει τη σεζόν ο Γκούντγιονσεν!

Ακόμα χειρότερα απ’ όσο αναμενόταν αποδείχθηκαν τα νέα για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ο «Ice Man» χειρουργήθηκε επιτυχώς απ’ τον Λάκη Νικολάου, μετά το συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν θα επιστρέψει στα μέσα του νέου έτους (όπως ελπιζόταν), αλλά στην έναρξη της επόμενης σεζόν!

Ακόμα χειρότερα απ’ όσο αναμενόταν αποδείχθηκαν τα νέα για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Ο «Ice Man» χειρουργήθηκε επιτυχώς απ’ τον Λάκη Νικολάου, μετά το συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν θα επιστρέψει στα μέσα του νέου έτους (όπως ελπιζόταν), αλλά στην έναρξη της επόμενης σεζόν!

Όπως ενημέρωσε ο Λάκης Νικολάου μετά το τέλος της επέμβασης (που έγινε απ’ τον ίδιο και τον Άλκη Καλιακμάνη) στον Γκούντγιονσεν, όλα κύλησαν ομαλά.

Ωστόσο, δεδομένης της φύσης του συγκεκριμένου τραυματισμού, (αλλά και του ενδεικτικού παραδείγματος του Χρήστου Κωστή, ο οποίος βιάστηκε να επιστρέψει απ’ τον παρόμοιο που είχε υποστεί με καταστρεπτικά αποτελέσματα) εκτιμήθηκε πως ο Ισλανδός πρέπει να μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διότι, μπορεί ο κ. Νικολάου να ξεκαθάρισε έξω απ’ το Ιατρικό Κέντρο πως η ηλικία του Γκούντγιονσεν δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο αν θα επανέλθει πλήρως, ωστόσο ξεκαθαρίστηκε πως θα ήταν ρίσκο η επιστροφή του -έστω και στο ελάχιστο διάστημα αποθεραπείας των 5-6 μηνών.

Έτσι, ο Ισλανδός (που θα πάρει εξιτήριο έπειτα από 2-3 μέρες και θ’ αφήσει τις πατερίτσες μετά από τρεις εβδομάδες) θα πρέπει να επικεντρωθεί πλέον στο πώς θα είναι έτοιμος, ώστε να επιστρέψει δυνατός στην προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η φάση του τραυματισμού του Γκούντγιονσεν



Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Έιντουρ Γκούντγιονσεν υπεβλήθη σήμερα επιτυχώς σε επέμβαση εσωτερικής οστεοσύνθεσης στο δεξί πόδι, λόγω του κατάγματος κνήμης-περόνης που υπέστη, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις προσεχείς ημέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x