Europa League

Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Σάμροκ

Το απόγευμα (17:30) της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Σάμροκ Ρόβερς (20/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Νωρίτερα στις 15:45 η συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι. Στις 19:30 θα μιλήσει ο ομόλογός του στην ιρλανδική ομάδα, Μάικλ Ο’ Νίλ. Μισή ώρα μετά θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Το απόγευμα (17:30) της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Σάμροκ Ρόβερς (20/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Νωρίτερα στις 15:45 η συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι. Στις 19:30 θα μιλήσει ο ομόλογός του στην ιρλανδική ομάδα, Μάικλ Ο’ Νίλ. Μισή ώρα μετά θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Η επίσημη ενημέρωση:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Συνεντεύξεις

Ο Laszlo Boloni και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 15.45 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 19.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Shamrock Rovers, Mr. Michael O'Neill και ενός ποδοσφαιριστή της Shamrock Rovers στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Προπονήσεις

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 17.30 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της Shamrock Rovers, θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο διάστημα ανάμεσα στις δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x