Stoiximan Super League

Αγωνία για Φωτάκη

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Γιώργου Φωτάκη από τον αγώνα (20/10) του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, όμως βρίσκεται στον… αέρα η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκτός του διεθνούς χαφ, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Πάμπλο Γκαρσία (ενόχληση στον ορθό μηριαίο) και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Γιώργου Φωτάκη από τον αγώνα (20/10) του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, όμως βρίσκεται στον… αέρα η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ αποχώρησε ως τραυματίας στο 33’ της αναμέτρησης (0-0) με τον ΟΦΗ και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν πως πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού στο πάνω μέρος του αριστερού προσαγωγού, κάτι που σημαίνει πως χάνει σίγουρα το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Εντός της ημέρας ο 30χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και αν θα προλάβει το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Ο τραυματισμός του Φωτάκη «πονοκεφαλιάζει» τον Λάζλο Μπόλονι (όπως το παραδέχθηκε και ο ίδιος), αφού προσφέρει πολλά στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας. Εκτός του διεθνούς χαφ, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Πάμπλο Γκαρσία (ενόχληση στον ορθό μηριαίο) και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

Και τώρα η Σάμροκ…

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουν να αφήσουν στην άκρη τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) με τον ΟΦΗ και να κοιτάξουν το παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς, την οποία υποδέχονται την Πέμπτη (20/10) στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων και παράλληλα να αυξήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, έχοντας δύο βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές. Από τέσσερις έχουν η Ρούμπιν Καζάν και η Τότεναμ (έρχονται αντιμέτωπες αυτή την αγωνιστική), οι οποίες βρίσκονται πάνω από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει να μάθει τα νέα από τις εξετάσεις που θα υποβληθούν σήμερα ο Φωτάκης και ο Γκαρσία, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη από τον Πάμπλο Κοντρέρας και να προλάβει να παίξει την Πέμπτη (αν και αναμένεται να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη). Την ίδια ώρα, εκτός παραμένει ο Σωτήρης Μπαλάφας που έχει υποστεί σε θλάση α’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x