Κύπελλο Ελλάδας

Ατρόμητος: «Ο Μελίσσας κάνει χέρι, ο διαιτητής δεν δίνει κόκκινη κάρτα»

Ο Ατρόμητος με ποστάρισμα στα social media διαμαρτύρεται για τη φάση του πρώτου λεπτού, ζητώντας αποβολή του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Μελίσσα.

Φωνάζει για τη διαιτησία του, εν εξελίξει, αγώνα με την ΑΕΛ Novibet ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται για την πρώτη φάση του αγώνα, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό όταν ο Μελίσσας βρήκε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.

Ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν την αποβολή του αντίπαλου κίπερ και να το σχολιάζουν χαρακτηριστικά μέσα από τα social media.

«Με τη σέντρα του ματς, ο τερματοφύλακας Μελίσσας θέλοντας να γλιτώσει την παραβίαση της εστίας του από λανθασμένο γύρισμα αμυντικού του, κάνει χέρι έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν δίνει την κόκκινη κάρτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x