MOTO GP

Συγκλονίζει ο θάνατος του Σιμοντσέλι…

Ο τραγικός θάνατος του Μάρκο Σιμοντσέλι στην πίστα της Μαλαισίας, ύστερα από το πολύ σοβαρό δυστύχημα που είχε, ένα γκραν πρι, πριν το τέλος της σεζόν, έχει συγκλονίσει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο…

Ο τραγικός θάνατος του Μάρκο Σιμοντσέλι στην πίστα της Μαλαισίας, ύστερα από το πολύ σοβαρό δυστύχημα που είχε, ένα γκραν πρι, πριν το τέλος της σεζόν, έχει συγκλονίσει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο…

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Μάρκο. Συγγνώμη για τις κουβέντες που είχαμε ανταλλάξει», ανέφερε ο Ντάνι Πεδρόσα στο twitter.

«Τι άσχημη εβδομάδα, μετά τον Νταν Γουέλντον, τώρα ο Μάρκο Σιμοντσέλι στο Moto GP. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια του και στους φίλους του», έγραψε ο Τίμο Γκλοκ.

«Θα μας λείψει ένα ιδιαίτερο ταλέντο», τόνισε ο Μαρκ Γουέμπερ.

«Ένας μεγάλος αναβάτης και ένα καλό παιδί. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια και στους φίλους του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη μέρα», δήλωσε ο Καλ Κρατσλόου.

«Αντίο, υπέροχε SIC», ανέφερε η Gresini Honda.

«Μερικές φορές αυτά που συμβαίνουν στη ζωή, δεν μπορούν να εξηγηθούν. RIP #58, ήσουν ένα αστέρι εντός και εκτός πίστας, θα λείψεις σε όλους μας», ανέφερε ο Νίκι Χέιντεν.

«Μία τέτοια ημέρα δεν ξέρω τι να πω. Θα μας λείψεις, RIP Μάρκο», ανέφερε ο Χόρχε Λορένθο

«Τραγικό δυστύχημα στο Moto GP που είχε ως συνέπεια να πεθάνει ο Σιμοντσέλι. Πολύ θλιβερή ημέρα για όσους παρακολουθούν το σπορ», ανάφερε ο Πάου Γκασόλ.

* Σε όλες τις αναμετρήσεις του ιταλικού πρωταθλήματος θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

«Μάρκο καλό ταξίδι, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο», ανέφερε ο Μάρκο Μελάντρι.

«Θέλουμε να τονίσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους φίλους και στην οικογένεια του Μάρκο Σιμοντσέλι, ύστερα από το τραγικό δυστύχημα», έγραψε στο Τwitter η Lotus.

«Θέλω να εκφράσω την θλίψη του αθλητικού κόσμου για τον τραγικό θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι και θέλω να πω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του. Αντίο Μάρκο», δήλωσε ο Τζιλαρντίνο.

«Η σημερινή ημέρα προφανώς επισκιάστηκε από τον θάνατο τον Μάρκο Σιμοντσέλι στον γκραν πρι της Μαλαισίας. Ο Μάρκο είχε επισκεφτεί την M-Sport πριν λίγες εβδομάδες για να δοκιμάσει το Fiesta RS WRC. Είμαστε συγκλονισμένοι και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας», ανέφερε το αφεντικό της Ford, Μάλκολμ Γουίλσον.

«Μία τραγωδία χτύπησε τον κόσμο του Moto GP, χάσαμε έναν φίλο και κλαίμε για αυτόν», ανέφερε η ανακοίνωση της LCR Honda.

«RIP Μάρκο Σιμοντσέλι. Ήταν υπέροχος τύπος. Προσεύχομαι για εκείνον και για την οικογένεια του», δήλωσε ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια.

«Η Ducati και οι αναβάτες της είναι συντετριμμένοι από την τραγωδία που έπληξε τον κόσμο του Moto GP. Θα θυμόμαστε πάντα τον Μάρκο για το χαμόγελό του, τον ενθουσιασμό του, για τη μεγάλη του καρδιά και για τις συγκινήσεις που μας χάρισε τα τελευταία χρόνια. Ήταν ένας από εμάς», ανέφερε η ανακοίνωση της Ducati.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως το αστέρι του Moto GP, Μάρκο Σιμοντσέλι σκοτώθηκε σε δυστύχημα, άλλο ένα ταλέντο χάθηκε», τόνισε ο Χέικι Κοβαλάινεν.

«RIP, οι σκέψεις μας βρίσκονται στην οικογένεια και τους φίλους του. Μεγάλη τραγωδία», ανέφερε η ανακοίνωση της Yamaha.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x