Stoiximan Super League

Βρε… Ι-μπαγάσα

Μαθήματα ποδοσφαιρικού ταγκό… Αριέλ Ιμπαγάσα! Με τον Αργεντινό να… χορεύει στη Νέα Σμύρνη, να σερβίρει δύο γκολ και να ξεκινάει άλλο ένα, και τους Τζεμπούρ (33', 68'), Μιραλάς (43') να σκοράρουν, ο Ολυμπιακός νίκησε, εκτός από την κούραση από την υπερπροσπάθεια με την Ντόρτμουντ, 3-0 τον Πανιώνιο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μαθήματα ποδοσφαιρικού ταγκό… Αριέλ Ιμπαγάσα!

Με τον Αργεντινό να… χορεύει στη Νέα Σμύρνη, να σερβίρει δύο γκολ και να ξεκινάει άλλο ένα, και τους Τζεμπούρ (33', 68'), Μιραλάς (43') να σκοράρουν, ο Ολυμπιακός νίκησε, εκτός από την κούραση από την υπερπροσπάθεια με την Ντόρτμουντ, 3-0 τον Πανιώνιο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας!



Κάτι κουρασμένα παλικάρια…

Μουδιασμένος -αν όχι κουρασμένος- από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του αγώνα. Σε συνδυασμό με την καλή εικόνα του Πανιωνίου στο πρώτο 20λεπτο, που έκλεινε χώρους και πίεζε ψηλά -αλλά χωρίς, ουσιαστικό, αποτέλεσμα επιθετικά- οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 23'(!) -με το σουτ του Αμπντούν να περνάει… πολύ άουτ.

Ξυπνητήρι ο… Αμπντούν

Ο Αλγερινός, όμως, σαν να… ξύπνησε τους συμπαίκτες του, που, από εκείνο το σημείο του ματς και για το επόμενο δεκάλεπτο, πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους, οι οποίοι κλείστηκαν στο μισό γήπεδο. Αρχικά, χτύπησαν το… καμπανάκι για την εστία του Ελευθερόπουλου, με το πλασέ του Μακούν να γλείφει το αριστερό κάθετο δοκάρι του (25') και την κεφαλιά του ίδιου παίκτη το οριζόντιο, για να ανοίξουν, τελικά, το σκορ στο 33'!

Ιμπαγάσα… μοιράζεις!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Αριέλ Ιμπαγάσα, ξεκίνησε τα μαθήματα… ταγκό, με την εξαιρετική σέντρα του, από αριστερά, να φτάνει… συστημένη στο κεφάλι του Τζεμπούρ, για το 0-1! Αφού μεσολάβησε, δε, η απίστευτη ευκαιρία (εξ επαφής κεφαλιά) του Κούτσι στο 40', ο Αργεντινός «όπλισε» ξανά στο 43', όταν, με μία εξίσου απίθανη μπαλιά, βρήκε τον Μιραλάς, που δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 0-2 και ΕΤΣΙ να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα.

Όρεξη να 'χεις…

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα… παρά μόνο το σκορ! Ο Ολυμπιακός, με τον «αέρα» που του έδιναν τα δύο τέρματα στο πρώτο 45λεπτο, μπήκε ορεξάτος -εκτός από ουσία- ΚΑΙ για μπάλα στην επανάληψη.

Από πολύ ωραία, ομαδική προσπάθεια, στο 53' ο Μακούν έχασε και την τρίτη ευκαιρία του να χριστεί σκόρερ, αλλά… καθάρισε για πάρτη του ο Τζεμπούρ, στο 68'! Ο Αλγερινός, έπειτα από σέντρα του συμπατριώτη του, Αμπντούν και αφού ο (ποιος άλλος…) Ιμπαγάσα κέρδισε μία «μονομαχία» και… σέρβιρε στον δεύτερο, «έγραψε» το τελικό 0-3!

Έτσι, ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από μία πολύ δύσκολη έδρα και παρέμεινε στην κορυφή της Super League.







Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Ριέρα, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (56' Σάμαρης), Κουμορτζί (72' Αναστασόπουλος), Πετκάκης, Κούτσι, Εστογιανόφ, Ρόκας (62' Σκέμπρι)

Στον πάγκο: Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Κούρος, Κούρντι

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Αμπντούν (76' Μόνχε), Μακούν

Στον πάγκο: Μέγιερι, Πάντελιτς, Χαβίτο, Φετφατζίδης, Μαρκάνο, Ποτουρίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x