Ευγενία Κουντούρη

Εχει σπουδαίο επιθετικό

Η αλήθεια είναι πως την αξία του Τζεμπούρ την γνωρίζαμε πολύ πριν τον δούμε στον Ολυμπιακό. Την γνωρίζαμε από τότε που αγωνίζονταν στον Εθνικό Αστέρα και δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Η αλήθεια είναι πως την αξία του Τζεμπούρ την γνωρίζαμε πολύ πριν τον δούμε στον Ολυμπιακό. Την γνωρίζαμε από τότε που αγωνίζονταν στον Εθνικό Αστέρα και δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.

Η καριέρα του έως σήμερα δεν είναι αντάξια του ταλέντου του κι αυτό ως γνωστόν οφείλεται στα προβλήματα που είχε με εκάστοτε προπονητές και συμπαίκτες και γενικότερα σε θέματα συμεπριφοράς. Η ποιότητά του όμως ήταν πάντα δεδομένη.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Στον Ολυμπιακό του έχει δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία. Βρίσκεται σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί, που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και με την οποία μπορεί να κερδίσει τίτλους. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που τουλάχιστον μέχρι στιγμής η συμπεριφορά του είναι άψογη. Οσα όμως κερδίζει ο Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό, άλλα τόσα κερδίζει και ο Ολυμπιακός από τον Αλγερινό.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να ξοδέψουν ούτε ευρώ για αγορά, έχουν στην διάθεσή τους έναν επιθετικό κλάσης. Γιατί ο Τζεμπούρ είναι επιθετικός επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο απέδειξε για μία ακόμη φορά την ποιότητά του και το ότι δίκαια έχει «καπαρώσει» την θέση στην ενδεκάδα.

Στα θετικά για τους «ερυθρόλευκους» και η «επιστροφή» του Αριελ Ιμπαγάσα. Μετά τον τραυματισμό του, ο 34 χρονος μέσος δεν έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως στη Νέα Σμύρνη ήταν και πάλι ο «ηγέτης» της πειραϊκής ομάδας.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού περνούσε από τα πόδια του, οι πάσες του είχαν σχεδόν απόλυτη επιτυχία, ενώ τα δύο από τα τρία γκολ προήλθαν από δικές του ασίστ. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος από έναν ποδοσφαιριστή; Ο Ιμπαγάσα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του Βαλβέρδε και είναι τελείως διαφορετική η εικόνα των «ερυθρόλευκων» όταν ο Αργεντίνος βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αυτός είναι που στα περισσότερα παιχνίδια, μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x