Champions League

Βαλβέρδε: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Κάτι καλύτερο άξιζε ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ σύμφωνα με δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από τη λήξη του αγώνα.

Κάτι καλύτερο άξιζε ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ σύμφωνα με δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από τη λήξη του αγώνα.

«Δεν μας αξίζει το αποτέλεσμα αυτό. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας, σε δηλώσεις του στην Νova. Για την παρουσία του Μπάλαζ Μέγιερι ο Βαλβέρδε δήλωσε ικανοποιημένος αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δεδομένη η παρουσία του στην αρχική 11άδα και στα άλλα ματς. «Ναι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή του. Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Τώρα εάν θα συνεχίσει εκείνος ή όχι θα το δούμε…», είπε και κατέληξε για τα δύο παιχνίδια που απομένουν στον όμιλο. «Η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε και τα άλλα δύο ματς για τη νίκη. Στόχος μας είναι να πάρουμε συνολικά έξι βαθμούς από αυτά»

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε και πάλι στο γεγονός ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αντίστοιχο της προσπάθειας των παικτών του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου...

-Για το αποψινό παιχνίδι:
«Πιστεύω πως αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ξεκινήσαμε άσχημα ενώ η Ντόρτμουντ δυνατά. Ήμασταν άτυχοι γιατί δεχτήκαμε γκολ, αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε την ισοπαλία και ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

-Για την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μαρσέιγ.
«Δεν πρόλαβα να μάθω το αποτέλεσμα γιατί δεν ήταν το πρώτο πράγμα που μ' ενδιαφέρει και δεν είχα χρόνο. Εμείς θέλουμε και τους 6 βαθμούς. Θα πάμε στην Γαλλία για τη νίκη όπως κάναμε και στο Λονδίνο και εδώ. Μετά θα έχουμε το τελευταίο ματς που πάλι θα ζητήσουμε το τρίποντο».

-Για το πέναλτι που δεν δόθηκε:
«Για το πέναλτι, κάτι μου είπαν αλλά δεν είδα τη φάση και δεν έχω άποψη. Τώρα έγινε και δεν πρέπει να δώσουμε σημασία. Την αλλαγή του Πάντελιτς την έκανα γιατί ήθελα να διεκδικήσω κάτι στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γκολ. Τώρα που τελείωσε το ματς μπορούμε να πούμε αν θα έπρεπε ή όχι. Όταν παίζεις με Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μιραλάς, θα σου λείπει κάποιος στο κέντρο, όμως εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους σε στημένες φάσεις όπως έγινε και στο τελευταίο λεπτό»¨.

-Για την επιλογή του Μέγιερι:
«Οι τερματοφύλακες όπως όλοι οι ποδοσφαριστές για να διατηρήσουν τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα πρέπει να κάνουν καλές εμφανίσεις. Όσο για το σημαντικό ματς, Σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο. Αυτή την απόφαση την είχα πάρει και δεν μ' ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος. Τώρα ήταν η Ντόρτμουντ αλλά θα μπορούσε να ήταν και κάποια ελληνική. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μέγιερι, σήμερα ήταν καλός, αλλά το μέλλον είναι το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x