Stoiximan Super League

Επιτέλους είδε φως!

Χρειάστηκε να περάσουν εννέα αγωνιστικές για να πανηγυρίσει μια νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας! Οι Αρκάδες επικράτησαν ) και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.

Χρειάστηκε να περάσουν εννέα αγωνιστικές για να πανηγυρίσει μια νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας! Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Κέρκυρα, η οποία έχασε και από την Ξάνθη (1-0) και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, πάνω μόνο από Δόξα και Λεβαδειακό που δεν έχουν αγωνιστεί -βέβαια- ακόμα!

Νωρίτερα, Εργοτέλης και Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι που δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, έμειναν στο 0-0.

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική

Κυριακή, 6/11

Εργοτέλης-Παναιτωλικός 0-0

Σε ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, Εργοτέλης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, όμως οι γηπεδούχοι θα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε αγνώριστος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα.




SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα 1-0

Με το δεύτερο γκολ του Μαρκόφσκι στη φετινή Σούπερ Λίγκα, η Ξάνθη νίκησε 1-0 την Κέρκυρα και την άφησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα οι «Φαίακες» έμειναν χωρίς νίκη για έβδομο αγώνα. Διαβάστε περισσότερα.



Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0

Μπροστά στον κόσμο του, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε το παρθενικό του «τρίποντο» στην φετινή Σούπερ Λίγκα και πήρε βαθιά τέτοια εν όψει της δύσκολης συνέχειας! Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-2

Για τη χώρα το… συζητάμε ακόμα, αλλά η Σούπερ Λίγκα (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) έχει «πρωθυπουργό»! Προσφέροντας ξανά διαστήματα ωραίου ποδοσφαίρου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το 3-2 της ΑΕΚ και πάει με αυτοδυναμία κορυφής στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη»! Διαβάστε περισσότερα.




Τα παιχνίδια του Σαββάτου:

Άρης-Ολυμπιακός 2-3

Έστω κι αν «τα χρειάστηκε», ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας 3-2 του Άρη, αποτέλεσμα που τον φέρνει -προσωρινά τουλάχιστον- στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ των Τζεμπούρ (7’) και Μοδέστο (28’), ενώ είχαν και δοκάρι σε προσπάθεια του Μόνχε (69’), ωστόσο την ώρα που φαινόταν ότι είχαν καθαρίσει το ματς, πρώτα ο Τόχα (76’) κι έπειτα ο Φατί (85’) τους κράτησαν στην «τσίτα» μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Μακούν (84’.). Διαβάστε περισσότερα.



Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-3

Αυτός δεν είναι ΟΦΗ(ς)! Eίναι ανακόντα! Έχοντας μείνει όρθιος σε Τούμπα, «Καραϊσκάκη» και «ξαπλώνοντας» την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ «δάγκωσε» και τον Πανιώνιο τρεις φορές στη Νέα Σμύρνη. Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 των «κυανέρυθρων», με τους Σίσιτς και Μάντζιο να «δηλητηριάζουν» την εστία του Ελευθερόπουλου. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή είχε μειώσει προσωρινά με τον Κούτσι. Διαβάστε περισσότερα.





*Τα παιχνίδια Δόξα Δράμας-Ατρόμητος και Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν οριστεί ακόμα.


Η επόμενη αγωνιστική (10η)

Σάββατο, 19/11

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Κέρκυρα-Εργοτέλης (17:15)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 20/11

Ατρόμητος-Λεβαδειακός (15:00)
Δόξα Δράμας-Πανιώνιος (15:00)
ΟΦΗ-Άρης (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x