Stoiximan Super League

«Μπορούσε να νικήσει και 5-0 ο Παναθηναϊκός»!

Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ () εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο παράγοντας του "τριφυλλίου" δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του Φερέιρα έχει όλα τα φόντα για να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τις διοικητικές εξελίξεις.

Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-2) εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο παράγοντας του "τριφυλλίου" δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του Φερέιρα έχει όλα τα φόντα για να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τις διοικητικές εξελίξεις.

Αρχικά σχολίασε: «Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εξαιρετικός θα έλεγα. Εκείνο που μετράει είναι ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε σε ένα ντέρμπι. Θα μπορούσε να νικήσει και 5-0. Με προβλημάτισε, πάντως, η επιπολαιότητα που έδειξε στο τέλος και έχασε πολλές ευκαιρίες».

Επίσης αναφέρθηκε στις πιθανότητες του Παναθηναϊκού να κατακτήσει τον τίτλο: «Γιατί να μην αντέξουμε μέχρι τέλος και να μην διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα; Τι έχουν οι άλλες ομάδες που δεν έχει ο Παναθηναϊκός;», ενώ για τις διοικητικές εξελίξεις, είπε: «Πάντα, από τη φύση μου, είμαι αισιόδοξος. Αν δεν δούμε, όμως, το χειροπιαστό πρέπει να περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x