Ειδήσεις

Σαμαράς: «Πάνω από όλα η ομάδα»

Μία πολύ καλή ευκαιρία για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της χαρακτήρισε το φιλικό της Παρασκευής με τη Ρωσία ο Γιώργος Σαμαράς. «Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα κι όχι τα πρόσωπα», τόνισε ο φορ της Σέλτικ, που ρωτήθηκε από Ρώσους δημοσιογράφους και για την κρίση στην Ελλάδα. Τι σχήμα δοκίμασε το απόγευμα ο Φερνάντο Σάντος.

Μία πολύ καλή ευκαιρία για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της χαρακτήρισε το φιλικό της Παρασκευής με τη Ρωσία ο Γιώργος Σαμαράς. ««Είναι ένα σημαντικό τεστ για μας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Σκοπός είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα κι όχι τα πρόσωπα. Είμαστε ένα δεμένο σύνολο», δήλωσε ο φορ της Σέλτικ.

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι, που ήταν παρόντες στην απογευματινή προπόνηση, δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον διεθνή φορ για την οικονομική κρίση και την κατάσταση στην Ελλάδα. «Παρακολουθώ τις εξελίξεις από τη Σκωτία. Συνεχώς κι εκεί αναφέρονται στην Ελλάδα, όπως και σε όλη την Ευρώπη. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, όπως και την οικογένειά μου. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να μπουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο», ανέφερε.

Ίδιο σχήμα από Σάντος

Το σχήμα που χρησιμοποίησε με τους βασικούς και στην πρωινή προπόνηση, δοκίμασε και στο απογευματινό πρόγραμμα ο Φερνάντο Σάντος. Σε διάταξη 4-3-3 οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι: Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Χολέμπας ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Παπασταθόπουλος και Α. Παπαδόπουλος. Στα χαφ ξεκίνησε τους Κατσουράνη, Φωτάκη και Καραγκούνη. Στην επίθεση αριστερά ήταν ο Σαμαράς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Γκέκας.

Στην άλλη ομάδα, ο Χαλκιάς κάτω από τα γκολπόστ, Μανιάτης δεξιά, Γιαννούλης αριστερά, Μάκος, Μαλεζάς στο κέντρο της άμυνας, Θεοδωρίδης και Τζιόλης στα χαφ και μπροστά τους από αριστερά προς τα δεξιά οι Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Κονέ και «φουνταριστός» ο Μήτρογλου στο 4-2-3-1.

Η προπόνηση είχε διάρκεια μιάμιση ώρας και έγιναν ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης. Για την Πέμπτη έχει οριστεί μία προπόνηση (16:30) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x