Stoiximan Super League

Παίκτες της ΑΕΚ στο Bazaar

Παρουσία αρκετών παικτών της ομάδας ξεκινά το πρώτο εβδομαδιαίο Bazaar που διοργανώνουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και τα AEK Shops. Οκτώ συνολικά «κιτρινόμαυροι» θα παρευρεθούν την Τρίτη (15/11) στα καταστήματα της Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 146) και Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 25) προκειμένου να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία και να βρεθούν κοντά στον κόσμο.

Παρουσία αρκετών παικτών της ομάδας ξεκινά το πρώτο εβδομαδιαίο Bazaar που διοργανώνουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και τα AEK Shops.

Οκτώ συνολικά «κιτρινόμαυροι» θα παρευρεθούν την Τρίτη (15/11) στα καταστήματα της Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 146) και Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 25) προκειμένου να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία και να βρεθούν κοντά στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, από τις 18:30 στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρίσκονται οι Νίκος Γεωργέας, Λεονάρντο, Γιάννης Κοντοές, Δημήτρης Σιαλμάς, ενώ στη Νέα Ερυθραία οι Ρότζερ Γκερέιρο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Χοσέ Κάρλος, Χουάν Κάλα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν των εκπτώσεων 50, 60 και 70% σε όλα τα είδη, εκτός των επίσημων προϊόντων PUMA της περιόδου 2011-2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x