Γιώργος Χελάκης

O Βλάσης αντλεί "εξουσία" από τον Βαρδινογιάννη!

Ο πεινασμένος ονειρεύεται καρβέλια. Οποιος λοιπόν τα υπόσχεται γίνεται το πρόσωπο των ημερών. Μονοπωλεί τη δημοσιότητα και το όνομα του περιφέρεται στα χείλη των ονειροπαρμένων.

Ο πεινασμένος ονειρεύεται καρβέλια. Οποιος λοιπόν τα υπόσχεται γίνεται το πρόσωπο των ημερών. Μονοπωλεί τη δημοσιότητα και το όνομα του περιφέρεται στα χείλη των ονειροπαρμένων.

Κατά τη δική μου γνώμη ο Βλάσης Τσάκας, κακώς περιορίζεται στην Ροναλντίνιο. Αφού βλέπει ότι το τραβάει ο οργανισμός μας ας μας φέρει τον Λιονέλ Μέσι. Θα του κοστίσει όσο κι ο ερχομός του Ροναλντίνιο. Τζάμπα πράγμα δηλαδή. Ο πληθωρικός Βλάσης ένα πρόβλημα με τις αφίξεις το έχει γενικά. Ο πρίγκηπας του έχει "έρθει" στο μιλητό στην Ελλάδα πέντε έξη φορές μέχρι τώρα. Ο γίγαντας Βλάσης τη μια φορά προαναγγέλλει συγκεκριμένα ημερομηνία άφιξης και την άλλη την αναβάλει προαναγγέλλοντας μια άλλη και ούτω καθεξής. Ενας περιφερόμενος ανά τα media, υποψήφιος "μεγαλοπαράγων" της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που προσλαμβάνει προπονητές, το μετανιώνει, κάνει μεταγραφές, τις ματαιώνει και έχει λόγο ακόμα και επί των ποδοσφαιρικών συστημάτων που πρέπει να ακολουθεί η ομάδα του πρίγκηπα.

Οι πεινασμένοι οπαδοί ονειρεύονται τη Μικτή Κόσμου στον Παναθηναϊκό, οι ψυλλιασμένοι αρκούνται να κάνουν πλάκα και στη διοίκηση της ΠΑΕ είναι περίπου υποχρεωμένοι να αφήνουν ασχολίαστα τα καμώματα του. Ενας περιφερόμενος στα media και τις εξέδρες διάφορων γηπέδων που "περιφέρει" τον Παναθηναϊκό στο στόμα του κι από τον Παναθηναϊκό ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Ο Βλάσης Τσάκας δεν αντλεί εξουσία από τις διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ στον πρίγκηπα του. Την αντλεί από την ανοχή ή τη συνενοχή του Γιάννη Βαρδινογιάννη που δεν του κόβει τη φόρα. Γι' αυτό και δεν αρκεί ο Ροναλντίνιο. Εδώ και τώρα Βλάση, φέρε τον Μέσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x