Ειδήσεις

Φύσσας: «Δεν μας ενδιαφέρει το σερί»

Ανεπηρέαστη από την ήττα πρέπει να μείνει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από το φιλικό με τη Ρουμανία καθώς ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε περισσότερο να βγάλει συμπεράσματα από τους παίκτες που κάλεσε και όχι να παίξει για το σερί. Αυτό υποστήριξε ο Τάκης Φύσσας σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας.

Ανεπηρέαστη από την ήττα πρέπει να μείνει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από το φιλικό με τη Ρουμανία καθώς ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε περισσότερο να βγάλει συμπεράσματα από τους παίκτες που κάλεσε και όχι να παίξει για το σερί.

Αυτό υποστήριξε ο Τάκης Φύσσας σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας.

«Η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ο προπονητής πιστεύω πως έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, είδε παίκτες και σχήματα που ήθελε να δοκιμάσει. Απέδειξε πως δεν τον ενδιέφερε το σερί. Όλοι θέλουμε μόνο νίκες, αλλά καλύτερα που τελείωσε τώρα το σερί. Σε δύο μήνες θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν ήθελαν τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και συνέχισε:

«Ποτέ δεν θέλεις να χάνεις, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Έχουμε περάσει στο Euro. Ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές, το ήθελε και θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους γιατί δεν μπορεί μια ήττα να χαλάσει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει», τόνισε.

Ο Τάκης Φύσσας αναφέρθηκε για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει της τελικής φάσης…

«Το επόμενο φιλικό είναι αρκετά μακριά και στην συνέχεια θα αγωνιστούμε στην προετοιμασία της ομάδας. Μέχρι τις 2 Ιουνίου θα έχουν δοθεί άλλα δύο πριν ταξιδέψουμε για Ουκρανία ή Πολωνία. Όσον αφορά την χώρα δεν έχουμε προτίμηση, είμαστε ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε, απλά μόλις μάθουμε θα κοιτάξουμε να κλείσουμε το προπονητικό μας κέντρο. Έχουμε ήδη κοιτάξει κάποια και στην συνέχεια θα αποφασίσουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x