Stoiximan Super League

Εκτός ο Ιμπαγάσα

Χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε αφού συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και μοιραία ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον απέκλεισε από την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη. Ποιες οι σκέψεις και τα διλλήματα του Βάσκου για την ενδεκάδα.

Χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε αφού συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και μοιραία ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον απέκλεισε από την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη.

O 34χρονος άσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Πέραν των γνωστών απουσιών των Φέισα και Παπάζογλου, εκτός έμεινε και ο Φετφατζίδης.

Η 18μελής αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι φόβοι που υπήρχαν για την κατάσταση του Ιμπαγάσα επιβεβαιώθηκαν. Ο «Κάνιο» το πάλεψε, «τέσταρε» τις δυνατότητές του, αλλά άντεξε μόνο δέκα λεπτά σε έντονους ρυθμούς. Το κενό του είναι σημαντικό και μένει να φανεί ποιος θα κληθεί να το καλύψει. Οι υποψήφιοι είναι δύο, ο Φουστέρ και ο Γέστε. Το άλλο δίλλημα του Βάσκου είναι ποιος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ορμπάιθ στα χαφ. Ο Μακούν ή ο Μοδέστο.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «κλειδωμένες». Τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγερι, στην άμυνα- από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης, αριστερό χαφ ο Μόνχε, δεξί ο Μιραλάς και στην επίθεση ο Τζεμπούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x