Αγγλία

Τίτλοι τέλους για Βενγκέρ;

Ανοιχτό άφησε κάθε ενδεχόμενο σχετικά με την παρουσία του στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός τεχνικός, μίλησε στη γαλλική «Equipe» και αποκάλυψε πως δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων» την επόμενη σεζόν, χωρίς να αποκλείεται ακόμη πιο σύντομη αποχώρηση!

Ανοιχτό άφησε παν ενδεχόμενο σχετικά με την παρουσία του στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός τεχνικός, μίλησε στη γαλλική «Equipe» και αποκάλυψε πως δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων» την επόμενη σεζόν, χωρίς να αποκλείεται ακόμη πιο σύντομη αποχώρηση!

Η κριτική που έχει δεχτεί τη φετινή σεζόν με το κάκιστο ξεκίνημα της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως έχει κουράσει τον έμπειρο προπονητή. Μέχρι στιγμής, είχε καταφέρει να παραμείνει δυνατός και να κρατήσει κλειστά τα αυτιά του στις φωνές των οπαδών και του Τύπου για να καταθέσει παραίτηση!

Αν και έχει ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου, 15 σεζόν στον πάγκο των Λονδρέζων του φαίνονται πλέον σαν… αιώνας και μιλώντας στην «Equipe», έκανε λόγο για σύντομο τέλος της θητείας του στην Άρσεναλ! «Αυτό που είναι πραγματικά σκληρό, είναι το αίσθημα που σε κατακλύζει όταν γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι κοντά στο τέλος. Στην περίπτωσή μου, μιλάμε για το κλείσιμο ενός κύκλου και μάλιστα, σύντομα. Είναι εμφανέστατο. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι…» είπε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ και συνέχισε:

«Φυσικά, δεν αλλάζει τίποτα, είτε είμαι εγώ στον πάγκο της ομάδας, είτε κάποιος άλλος. Ο διάδοχός μου θα πρέπει να αναλάβει ένα σύνολο με τη σωστή βάση, έτσι ώστε να πετύχει»!

Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε και στην απώλεια των Σεσκ Φάμπρεγας και Νασρί, παραδεχόμενος αυτή τη φορά που προκάλεσε ρήγματα στην ομάδα και άφησε ανοιχτές πληγές! «Για πρώτη φορά, έχανα ποδοσφαιριστές που είχαν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ωριμότητας. Υπέφερα. Είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό να χάνεις παίκτες πάνω στους οποίους είχε επενδύσει. Τα άσχημα αποτελέσματα που ήρθαν στη συνέχεια, χάλασαν το κλίμα στην ομάδα και προκάλεσαν ρήγματα»!

πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x