Stoiximan Super League

Δράμα…

Στο… μακράν χειρότερο παιχνίδι της φετινής Σούπερ Λίγκας, Πανιώνιος και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0 στο «Καυταντζόγλειο». Πιο ορεξάτοι, αλλά… μέχρι εκεί, οι «μαυραετοί», στο ντεμπούτο τους στα «σαλόνια» μετά από 16 χρόνια, έδειξαν πως θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους για να παραμείνουν στην κατηγορία! Τραγικοί οι «κυανέρυθροι», με το βάρος των οικονομικών προβλημάτων στην πλάτη και τον Λεμονή για τελευταία φορά στον πάγκο τους.

Στο… μακράν χειρότερο παιχνίδι της φετινής Σούπερ Λίγκας, Πανιώνιος και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0 στο «Καυταντζόγλειο».

Πιο ορεξάτοι, αλλά… μέχρι εκεί, οι «μαυραετοί», στο ντεμπούτο τους στα «σαλόνια» μετά από 16 χρόνια, έδειξαν πως θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους για να παραμείνουν στην κατηγορία!

Τραγικοί οι «κυανέρυθροι», με το βάρος των οικονομικών προβλημάτων στην πλάτη και τον Λεμονή για τελευταία φορά στον πάγκο τους.



Όποιος έκανε το… λάθος να δει αυτό το ματς, έχασε 1,5 ώρα από τη ζωή του! Όποιος, πάλι, δεν το είδε, δεν έχασε ΤΙΠΟΤΑ! Ειδικά το πρώτο ημίχρονο, ήταν τραγικό. Η Δόξα… διψασμένη να αποδείξει πως καλώς, μετά από 16 χρόνια (από τη σεζόν 1994-1995), βρίσκεται στα «σαλόνια», είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, ωστόσο, η κατοχή αυτή ήταν, τουλάχιστον, ανούσια.

Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος ήταν… σαν να μην βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του «Καυταντζογλείου». Οι «κυανέρυθροι» απείλησαν, ουσιαστικά, την εστία του Σέρεμετ, μια φορά, στο 15', με πλασέ του Κούτσι, ενώ η μοναδική κλασική ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 29' και ανήκε στους «μαυραετούς», όταν ο Βέρτζος δεν κατάφερε -δύο φορές- να νικήσει τον Ελευθερόπουλο.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσίασε καμία βελτίωση! Τέμπο, όχι αργό, αλλά ούτε καν υπήρχε στον αγώνα. Στο 63' έγινε ένα μακρινό σουτ από τον Αναστασόπουλο που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέρεμετ, ενώ στο 77' η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Κούτσι να περνάει λίγο άουτ.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή απείλησε και με τον Γιόνσον στο 83', ενώ στο 89' παραλίγο να… κλέψει το «τρίποντο», αλλά ο Κούτσι έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας της Δόξας Δράμας.

Κάπως έτσι τελείωσε ένα παιχνίδι που, ίσως, ξεχαστεί γρηγορότερα από κάθε άλλο φέτος στη Σούπερ Λίγκα.



Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Στεργιανός (71' Πιτσόκος), Μπριλλάκης, Βέρτζος, Κανακούδης, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Ψυχογιός, Σοϊλέδης (90' Κατσικογιάννης), Βάντερσον, Λίμα (78' Τοπούζης).

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο (8' Αναστασόπουλος), Σάμαρης (71' Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Κουμορτζί, Πετκάκης, Γουνδουλάκης (88' Κολοβός), Κούτσι.





Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x