Stoiximan Super League

Αυτό με τα δύο καρπούζια σε μία μασχάλη

Αυτό φαίνεται να πληρώνει ο Ολυμπιακός, που τέσσερις ημέρες μετά τη μεγαλειώδη νίκη και εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ, γνώρισε επώδυνη ήττα, 2-0, από τον εξαιρετικό Αστέρα στην Τρίπολη. Αγνώριστοι οι ερυθρόλευκοι, δέχθηκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (42' Ροζέριο, 70' Περόνε) και έμειναν 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μετά από 11 αγωνιστικές.

Αυτό φαίνεται να πληρώνει ο Ολυμπιακός, που τέσσερις ημέρες μετά τη μεγαλειώδη νίκη και εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ, γνώρισε επώδυνη ήττα, 2-0, από τον εξαιρετικό Αστέρα στην Τρίπολη.

Αγνώριστοι οι ερυθρόλευκοι, δέχθηκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (42' Ροζέριο, 70' Περόνε) και έμειναν 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μετά από 11 αγωνιστικές.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Τσιώλης. «Αρκετά κακοί…», η παραδοχή Βαλβέρδε για την εικόνα των Πειραιωτών.



Ανώμαλη προσγείωση για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Κομμένος στην μέση, κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη και χωρίς φαντασία, υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή του ήττα στην Σούπερ Λίγκα.

Εξέλιξη που μοιάζει απόλυτα φυσιολογική με βάση την εικόνα του. Ίσως δεν ήταν τόσο κακός όσο τον κάνει να φαίνεται το αποτέλεσμα, αλλά και πάλι εμφανίστηκε κατώτερος των απαιτήσεων χάνοντας έδαφος στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι παθιασμένοι, επίμονοι, δραστήριοι στο ξεκίνημα κι από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εμφανώς επηρεασμένοι από το μεσοβδόμαδο ματς στην Μασσαλία και με σύνθεση ανάγκης στην μεσαία γραμμή άργησαν να μπουν στο ματς.

Ο Παπαδόπουλος και το οριζόντιο δοκάρι απέτρεψαν το προβάδισμα για τους Αρκάδες σε ωραία προσπάθεια του Μπρέσκα. Αργότερα ο Μέγιερι λειτούργησε σωστά σε σουτ του Χούλι, όχι όμως και σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο του Τσαμπούρη, με τον Ροζέριο να παίρνει το δώρο του Ούγγρου, να κερδίζει το πέναλτι και να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα.

Δίχως τον Μέλμπεργκ (αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), αλλά με ενίσχυση από τον πάγκο (πέρασε ο Πάντελιτς), ο Ολυμπιακός μπήκε πιο πιεστικά στο δεύτερο μέρος με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να «κυνηγήσει» την ανατροπή.

Διάθεση για κάτι καλύτερο υπήρχε, αλλά κάτι η άρνηση του σώματος να ακολουθήσει το πνεύμα, κάτι τα συνεχιζόμενα αβίαστα λάθη, κάτι η αστοχία στην τελική προσπάθεια και κάτι η άρνηση του Χακόμπο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του κράτησαν μακριά τους «ερυθρόλευκους» από την ισοφάριση.

Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι περίμεναν πως και πως μια ευκαιρία προκειμένου να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στην επικράτησή τους. Και όταν τους δόθηκε (βιαστική έξοδος του Μέγιερι) ο Περόνε δεν την άφησε να πάει χαμένη.





Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρη, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα (68’ Αλβάρες), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (63’ Πιπίνης), Ράγιος, Περόνε (76’ Ουσέρο).

Στον πάγκο: Μπαντής, Κωστούλας, Ναβάρο, Ματούσιακ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδη, Μόνχε (46’ Πάντελιτς), Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ (22’ λ.τ. Χολέμπας), Μανιάτη, Μοδέστο (66’ Φετφατζίδης), Μιραλάς, Μαρκάνο, Φουστέρ, Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Κοστάντσο, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Αμπντούν.

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου)





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x