Ευγενία Κουντούρη

Δεν έχασαν τώρα, αλλά το καλοκαίρι

Είχαμε φτάσει στα όρια της γραφικότητας, να φωνάζουμε από πρόπερσι το καλοκαίρι πως πρέπει να κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός και να ρίξει όλο το βάρος στο να βρει τον αντικαταστάτη του Αντώνη Νικοπολίδη. Ομάδα χωρίς καλό τερματοφύλακα, δεν πάει πουθενά. Ποτέ. Πήγε ο Ολυμπιακός και πήρε τον Κοστάντσο το καλοκαίρι και τώρα, «καίει» και τον Μέγιερι, που μπορεί να βγει στο μέλλον, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος για βασικός.

Είχαμε φτάσει στα όρια της γραφικότητας, να φωνάζουμε από πρόπερσι το καλοκαίρι πως πρέπει να κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός και να ρίξει όλο το βάρος στο να βρει τον αντικαταστάτη του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ομάδα χωρίς καλό τερματοφύλακα, δεν πάει πουθενά. Ποτέ.

Πήγε ο Ολυμπιακός και πήρε τον Κοστάντσο το καλοκαίρι και τώρα, «καίει» και τον Μέγιερι, που μπορεί να βγει στο μέλλον, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος για βασικός.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο Μέγιερι έπρεπε να κάτσει για δυο χρόνια πίσω από έναν πραγματικά καλό και έμπειρο γκολκίπερ και τότε θα ήταν έτοιμος να αναλάβει το βάρος. Το καλοκαίρι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έγκλημα. Αυτό που θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα (η μεταγραφή τερματοφύλακα), πέρασε στα... ψιλά και σήμερα ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα γιατί δεν έχει γκολκίπερ. Απλά πράγματα.

Και μη μου πει κανείς πως ο Παναθηναϊκός προχωράει με τον 17χρονο Καπίνο, γιατί πρόκειται για μία τελείως διαφορετική περίπτωση και δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε 17χρονος τερματοφύλακας μπορεί να παίξει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, απλά και μόνο γιατί παίζει ο Καπίνο. Πως να το κάνουμε.

Το ότι ο Ολυμπιακός πληρώνει το γεγονός πως δεν έκανε μεταγραφή καλού γκολκίπερ το καλοκαίρι είναι δεδομένο. Δεν σημαίνει όμως πως αυτό ήταν και ο μοναδικός λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στην Τρίπολη. Υπήρξε σαφώς κούραση, ο Βαλβέρδε πιθανότατα θα έπρεπε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και τελοσπάντων όταν από όσους έπαιξαν διακρίθηκαν μόνο ο Μανιάτης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, δεν γίνεται οι «ερυθρόλευκοι» να αναρωτιούνται τι έφταιξε. Ο Ολυμπιακός έφτασε να κάνει την πρώτη κλασσική του ευκαιρία στο 60ο λεπτό του αγώνα. Τι να συζητάμε λοιπόν;

Ακόμα όμως και με τέτοια χάλια, αν είχε έναν «Νικοπολίδη», τότε μπορεί και να μην έχανε. Δεν έχει όμως και ο Μέγιερι πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μπορέσει να σταθεί ως βασικός γκολκίπερ των Πειραιωτών. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να μην «καεί». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη από έναν τερματοφύλακα μεγάλης κλάσης. Άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x