Μιχάλης Τσόχος

Να γιατί ο ΠΑΟ είναι στο +5

Το έχω σημειώσει, τονίσει, ότι θέλετε πείτε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει φέτος ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ολυμπιακό, το ίδιο ακριβώς που είχε και πέρυσι ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον ΠΑΟ. Το ένα ματς την εβδομάδα μπορεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αποδειχτεί το βασικότερο όπλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του Μιχάλη Τσόχου

Το έχω σημειώσει, τονίσει, ότι θέλετε πείτε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει φέτος ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ολυμπιακό, το ίδιο ακριβώς που είχε και πέρυσι ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον ΠΑΟ. Το ένα ματς την εβδομάδα μπορεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αποδειχτεί το βασικότερο όπλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Του Μιχάλη Τσόχου

Ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη άφησε άλλους τρεις βαθμούς κυρίως γιατί οι περισσότεροι παίκτες του ήταν πτώμα από την κούραση. Μπορούμε να πούμε και άλλα όπως για παράδειγμα ότι τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός ήταν ευθύνη χωρίς δεύτερη κουβέντα του άπειρου Μέγιερι. Ότι του έλειπαν όλα τα κεντρικά χαφ (Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φέισα, Γέστε) και ότι έχασε και δύο τρία γκολ που θα τον είχαν βάλει σίγουρα στο ματς. Η βασική αιτία όμως ήταν η κούραση όλων των παικτών του. Και βέβαια επειδή κάποιος θα πει ότι σε αυτό το ματς έπρεπε να τα δώσουν όλα γιατί ήταν πολύ κρίσιμο, η απάντηση είναι εύκολη. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟ δεν ήταν πολύ κρίσιμο, αυτό με την Μαρσέιγ, αυτό που έρχεται με την Δόξα ή με τον Παναιτωλικό δεν είναι; Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ούτε ένα ματς που να μην είναι κρίσιμο, άρα το επιχείρημα «γιατί δεν τα έδωσαν όλα σε αυτό;» δεν ισχύει.

Ο Βαλβέρδε όλα αυτά θα έπρεπε να τα έχει σκεφτεί νωρίτερα και να έχει δώσει περισσότερο χρόνο σε παίκτες όπως ο Πάντελιτς, ο Φετφατζίδης ή ακόμη ακόμη και ο Ζαραδούκας για να μην παίζει ο Χολέμπας σε όλα μα όλα τα ματς 90 λεπτά.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΟ, τελειώνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ολόκληρη την εβδομάδα ασχολούνται με το πώς θα κερδίσουν τον ΟΦΗ κάνοντας χαλαρές προπονήσεις στην Παιανία. Συνεπώς ακόμη και αν σε αυτό το ματς με τον ΟΦΗ δεν έπαιξε τόσο σούπερ ο ΠΑΟ, έπαιξε τόσο ώστε να κάνει μία σχετικά άνετη νίκη ακόμη. Θέλετε και κάτι ακόμη για να καταλάβετε την διαφορά. Ο Παναθηναϊκός επειδή ακριβώς έχει την άνεση να παίζει μία φορά την εβδομάδα παίζει για πέντε έξι συνεχόμενα ματς με την ίδια ενδεκάδα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχουν κούραση και τραυματισμοί αυτών που παίζουν. Αν όμως έπαιζε και ενδιάμεσα σίγουρα θα ήθελε ροτέισον και τότε τα πράγματα θα άλλαζαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x