Ειδήσεις

Κατσουράνης: «Τώρα μας σέβονται»!

Ικανοποιημένος από την κλήρωση της Εθνικής στο Euro 2012 -αλλά και πεπεισμένος πως από μόνη της δεν εγγυάται τίποτα για την πρόκριση- παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο μέσος του Παναθηναϊκού στάθηκε στη διαφορετική αντιμετώπιση που έχει πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τους αντιπάλους του.

Ικανοποιημένος από την κλήρωση της Εθνικής στο Euro 2012 -αλλά και πεπεισμένος πως από μόνη της δεν εγγυάται τίποτα για την πρόκριση- παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο μέσος του Παναθηναϊκού στάθηκε στη διαφορετική αντιμετώπιση που έχει πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τους αντιπάλους του.

Επειδή, λοιπόν, όπως τόνισε, «τώρα μας σέβονται και μας εκτιμούν», θα πρέπει η Εθνική να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή με τα προκριματικά, για να περάσει στην επόμενη φάση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης

Για την κλήρωση: «Είναι μια καλή κλήρωση για μας, αφού αποφύγαμε τα “μεγαθήρια”. Οι κληρώσεις, όμως, δεν παίζουν μπάλα. Αυτό που θα μετρήσει είναι σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς στη διοργάνωση».

Για το στόχο της Εθνικής: «Όταν πηγαίνεις στο Euro, στόχος είναι να προκριθείς από τον όμιλο. Ειδικά σε μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, βασικότερος στόχος να είσαι εκεί -χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως δεν θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Εξάλλου, με αυτή την κλήρωση και αν κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα -να δίνουμε το 100%- μπορούμε να την καταφέρουμε».

Για την αντιμετώπιση της Εθνικής από τους αντιπάλους: «Όταν δίνεις το “παρών” στις μεγάλες διοργανώσεις, αυτόματα σε εκτιμούν και σε σέβονται. Σε υπολογίζουν περισσότερο κι αυτό το είδαμε στο 2008, όπου δεν είχαμε στα χέρια μας το όπλο του αιφνιδιασμού».

Για τα ατού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε μια ομάδα-οικογένεια και ότι η αυτοπεποίθηση μας είναι στα ύψη -κι ας έσπασε το αήττητο, μετά από 18 ματς. Όμως, δεν ξέρουμε καν ακόμα τους παίκτες που θα πάνε, ίσως είναι και παιδιά που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα προκριματικά.

Εγώ, για παράδειγμα, στα προκριματικά του 2004 δεν έπαιξα καθόλου και στην Πορτογαλία ήμουν βασικός. Όπως και να ‘χει, εύχομαι να είναι όλοι υγιείς και να κάνουν δύσκολο το έργο του προπονητή για το ποιους θα διαλέξει»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x