Μιχάλης Τσόχος

Oταν ο Γιάννης λείπει κι ο Βλάσης αργεί…

Δεν ξέρω αν το έχετε ξεχάσει, αλλά καλό είναι να σας το θυμίζει και κανένας που και που. «Γιάννης Βαρδινογιάννης για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει». Και μην αρχίσετε τις ερωτήσεις του τύπου «πως δεν υπάρχει αφού είναι μεγαλομέτοχος και ακόμη δεν τις έχει δώσει τις μετοχές;». Είπαμε ο Γιάννης λείπει, οι μετοχές και να μην τις δώσεις δεν τις έχει, μην ξεχνάτε ότι εδώ και καιρό ο άνθρωπος τις έχει παρκάρει σε ένα δικηγορικό γραφείο και καθάρισε.

Δεν ξέρω αν το έχετε ξεχάσει, αλλά καλό είναι να σας το θυμίζει και κανένας που και που.

«Γιάννης Βαρδινογιάννης για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει».

Και μην αρχίσετε τις ερωτήσεις του τύπου «πως δεν υπάρχει αφού είναι μεγαλομέτοχος και ακόμη δεν τις έχει δώσει τις μετοχές;».

Είπαμε ο Γιάννης λείπει, οι μετοχές και να μην τις δώσεις δεν τις έχει, μην ξεχνάτε ότι εδώ και καιρό ο άνθρωπος τις έχει παρκάρει σε ένα δικηγορικό γραφείο και καθάρισε.

Του Μιχάλη Τσόχου

Παρεμπιπτόντως το κόλπο αυτό δεν πιάνει με τους τροχονόμους. Του είπα του γίγαντα του τροχονόμου όταν πήγε να μου κόψει κλήση ότι το αυτοκίνητό μου το έχω παρκάρει και δεν το θέλω, αλλά ο αθεόφοβος μου είπε ότι «δεν έχει σημασία στο όνομά σου είναι πλήρωνε» και μου έκοψε την κλήση.

Στις μετοχές φαίνεται και στις εταιρείες είναι αλλιώς τα πράγματα. Παρκάρεις τις μετοχές και ησυχάζεις από όλες τις σκοτούρες. Ο Γιάννης λοιπόν δεν έχει προβλήματα, δεν υπάρχει πλέον στον Παναθηναϊκό. Βεβαίως εδώ και λίγο καιρό δεν υπάρχει και αυτή η Arboris και συνεπώς ο μόνος σωτήρας για τον ΠΑΟ είναι ο Βλάσης. Θα μου πείτε ότι και το παιδί αυτό όλο αργεί. Από Δευτέρα σε Τετάρτη και από Τετάρτη σε Δευτέρα μας πάει. Ε, και ένα είναι το σίγουρο Γιάννης δεν υπάρχει για τον ΠΑΟ.

Α, υπάρχουν και κάποια άλλα σιγουράκια, να μην τα ξεχάσω. Και ο Ανδρέας δεν υπάρχει, πουθενά στο χάρτη. Κάτι η ΓΗΠΕΛ, κάτι το ΜEGA, κάτι το STAR, τον χάσαμε και τον Βγενόπουλο. Επίσης δεν υπάρχει ο Πατέρας (ρε κάτι ονόματα που πάω και θυμάμαι και εγώ;), οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι που ως γνωστόν το ερχόμενο καλοκαίρι φεύγουν και από το μπάσκετ, ο Πολέμης, ο Νίκας, ο Ξυλάς και όλοι εκείνη η παρέα που ήταν ως παρέα πιο ισχυρή και από τον Αμπράμοβιτς.

Και τι έμεινε στον ΠΑΟ δηλαδή για να καταλάβω. Ο Βλάσης και ο Πρίγκιπας; Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα μέσα σε αυτό το κλίμα και σε αυτή τη διοικητική κατάσταση και ο μόνος λόγος που το κάνει είναι δύο τρεις σοβαροί άνθρωποι στη διοίκηση (τέτοιος μοιάζει ο Γόντικας), ένας προπονητής που τα αφήνει όλα στην άκρη και ψήνει τους παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο και μία παρέα ποδοσφαιριστών που επίσης κάνουν ότι δεν ακούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και μένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Επειδή τα παραμύθια και τα ψέματα είναι πιθανόν όπου να’ ναι να τελειώσουν, μαζί και τα φράγκα, ο μόνος που μπορεί να στηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Πριν ψάξει να βρει λοιπόν ποιον και γιατί πρέπει να γιαουρτώσει ας στηρίξει αυτή την ομάδα, ειδικά τώρα που έκανε ένα κακό αποτέλεσμα και αύριο μεθαύριο μπορεί να ξανακάνει άλλο ένα. Θα είναι κρίμα να αποδειχτεί ότι οι φίλοι του ΠΑΟ στήριξαν αυτή την προσπάθεια μόνο στις νίκες κι’ αν έρθουν δύο τρεις στραβές θα θυμηθούν όλα όσα είχαν ξεχάσει τόσο καιρό και αφορούν την ανυπαρξία όλων των μετόχων της ΠΑΕ ή την αφερεγγυότητα του Τσάκα. Για αυτά υπάρχει χρόνος (και γιαούρτια θα υπάρχουν…) μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x